Dalcor: 300 je označována jako historická fantasy.
Moderátor: sevencreature
Ed Harris byl pravda vynikající, rozhodně podal nejlepší výkon ze zúčastněných herců. Líbila se mi také role Rona Perlmana (Koulikov), hlavně jeho poslední scénaBodkin píše:lAdd: Nepřítel před branami - Celou dobu jsem fandil Konigovi...![]()
Tak tohle už se mi nějaký týden válí na disku...KEBULE píše:...POUTA VÁLKY z Koreje ? Novější nejspíš Korejský film? Viděl někdo?
Navíc s korejskými filmy nemám poslední dobou právě dobré zkušenosti...oficiální text distributora píše:Aby mohl svého mladšího bratra poslat na studia, je Jin-Tae ochotný si vydělávat na ulici jako čistič bot. Společně s ovdovělou matkou se upnou k akademické budoucnosti Jin-Seoka jako ke svému cíli. V Koreji však vypukne válka a benjamínek rodiny musí rukovat. Zodpovědnost a strach o bratra přivedou i Jin-Taea do války. V okamžiku, kdy začne válečná vřava ohrožovat životy obou, rozhodne se Jin-Tae přihlásit na sebevražednou misi, aby vysloužil bratrovi odchod do civilu.
Určitě máš na mysli, jak... Spoiler! Hlavní hrdina běží po zamrzlém jezeře ke konci útesu, kde na něj čeká vrtulník, těsně před ním si to rozmyslí, vrátí se do středu jezera, vezme disk a utíká zpět... Na tom krasobruslení by nebylo nic tak divného, kdyby nebylo celé jezero obklíčeno zlými, rusky mluvícími vojáky, kteří po našem pilotovi stříleli ze všeho, co měli poruce (BVP a další) Konec Spoileru... To jsem se opravdu smál ještě dlouho... A slíbil jsem si, že na takovou hovadinu se už nikdy nepodívám...KEBULE píše:Hlavně ten konec byl really nějaký divný
Hele nepodsunuj mi co jsem neřekl. LaskavěBodkin píše: EDIT: Dalcor - Hmmm takže konec Navaja reálný nebyl, ale konec Za nepřátelskou linií jo? (Pravda, ten celý "film" byl kapánek podivný)...
NEřekl... Však já se tě ptámDalcor píše:Hele nepodsunuj mi co jsem neřekl. LaskavěBodkin píše: EDIT: Dalcor - Hmmm takže konec Navaja reálný nebyl, ale konec Za nepřátelskou linií jo? (Pravda, ten celý "film" byl kapánek podivný)...Nic takového jsem neřekl a netvrdím.