Původní požadavek onoho uživatele byl, aby ona postava uměla používat kouzla.Vallun píše:na co kouzla? víceméně stačí jeden mág a jeden kněz, nebo Aerie někde za bukem...:) víc mne mrzí to, že neumí odemykat ...

tak většinou tam mám Jana Jensena a Jahieru:) Ale výše uvedenou reakcí jsem chtěl hlavně nazančit, že s Monkem moc kouzel nepotřebuješ...;)Calvera píše:Vallun: A jak třeba procházíš přes pasti, když neumíš ani odemykat???
OK dík a co je lepší za rasu člověk,elf,půlelf nebo ty další??Jab píše:Kity jsou jakási podpovolání. Třebas kit onoho druida je Avenger (mstitel), Totemic druid...-?<Vert//igo*] píše:tak za prvý co jsou to kity?co jsou to IMHO
IMHO je zkratka In My Humble Opinion, což česky znamená "Dle mého skromného názoru".
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
sry omlouvám se.Tak sem si vybral postavu Elfa-Bojovník/mág a dá se naučit víc než jenom asi 8 kouzel co mám v liště(dolní panel).Tak jich tam mám asi 6-8 ale při dalším použití(naučením)svitku mi to napsalo že už víc nemůžu.CO dál?Ajantis píše:-?<Vert//igo*]:
Důrazně doporučuji dodržovat základní gramatická pravidla:
- Velké písmeno na začátku věty.
- Věty odděleny mezerou.
- Užití interpunkce.
To, co předvádíš (i odmyslím-li obsah), už je opravdu extrém.