Jít do panství De'Arnise a mít Nalii v partě. Pak odtamaď prodáš pár předmětů. A třebas to nějak bude stačit...-?<Vert//igo*] píše:Nevíte jak hodně rychle si vydělat 20k zlata pro záchranu Imoen?
Vedeme Vertiga za ručičku k dohrání BG2
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Méně se dotazovat (nemyslím teď nejasnosti 'technické'), více se ponořit do hry - a hrát-?<Vert//igo*] píše:Nevíte jak hodně rychle si vydělat 20k zlata pro záchranu Imoen?

Věř, že z toho budeš mít mnohem lepší pocit, než když se všechno dozvíš tady ;)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Kong Bao-tan
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To je stejný jako se ptát zda je lepší ODS či ČSSD. Jedni vychvalují do nebe jedny a proklínají jiné, zatímco někdo jiný to má naopak...
Za sebe doporučuju přečíst si popisky k jednotlivým povoláním, pak se zkusit zamyslet, kým bych chtěl být já, či co mi nejlépe vyhovuje a za tu postavu hrát dle svého nejlepšího vědomí a svědomí...
Taková hra (pokud nejsi PWG) by tě měla bevit nejvíc (alespoň u mě to tak funkuje).
Taky mi pomáhá domyslet si k postavě něco vlastního, co ve hře není, dělá mi to pak postavu víc osobnější... no už asi moc kecám a zabýhám do přehnaně RP stylu...

Za sebe doporučuju přečíst si popisky k jednotlivým povoláním, pak se zkusit zamyslet, kým bych chtěl být já, či co mi nejlépe vyhovuje a za tu postavu hrát dle svého nejlepšího vědomí a svědomí...
Taková hra (pokud nejsi PWG) by tě měla bevit nejvíc (alespoň u mě to tak funkuje).
Taky mi pomáhá domyslet si k postavě něco vlastního, co ve hře není, dělá mi to pak postavu víc osobnější... no už asi moc kecám a zabýhám do přehnaně RP stylu...

Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
- -?<Vert//igo*]
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Windwalker
- Sigilan
Přesně tak. Vůbec nechápu co to má za význam nechat se takhle "vést za ručičku." Věř mi že když oběvíš všechny možnosti hry sám, víc si hru užiješ.Frosty píše:Méně se dotazovat (nemyslím teď nejasnosti 'technické'), více se ponořit do hry - a hrát
Věř, že z toho budeš mít mnohem lepší pocit, než když se všechno dozvíš tady
Je lepší být RPG samouk

Pokud se zeptáte, budete za hlupáky pět minut.
Pokud se nezeptáte, budete za hlupáky celý život (celé hraní BG)
Pokud se nezeptáte, budete za hlupáky celý život (celé hraní BG)
- -?<Vert//igo*]
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- -?<Vert//igo*]
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
OK dík,jo těd sem donesl tělo valygara k zahaleným čarodějům(Tolgeriasovi)a řekl sem mu že chci víc a bla bla a on zmizel tím teleportačním kouzlem.??co mám dělat?Yachiko píše:Obra? Nemyslíš náhodou golema? A kamenný golem nie je silná príšera, pravdpodobne si sa stretol s hlineným a zraniť ho nemôžeš preto, lebo je zraniteľný len tupmi zbraňami - palcát, kladivo, kyj atpd
Nic. To sis měl rozmyslet dříve, než jsi se začal paktovat se Zahalenými čaroději.-?<Vert//igo*] píše:jo těd sem donesl tělo valygara k zahaleným čarodějům(Tolgeriasovi)a řekl sem mu že chci víc a bla bla a on zmizel tím teleportačním kouzlem.??co mám dělat?

- -?<Vert//igo*]
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
-?<Vert//igo*]: od toho je to ale právě RPG
Sakra vžij se do toho trochu! Co by jsi dělal kdyby jsi tam byl..? ..Začal by jsi lítat po celé Athkatle a ptal by jsi se lidí co máš dělat s tělem člověka, kterého jsi zabil..?
Jen doufám, že tě nenapadne si hru načítat za každým prdem a zkoušet 'co kdyby'. To je totiž nejlepší způsob jak si kterékoliv RPG zkazit tím nejhorším možným způsobem... Tedy hned po akcích typu: ''zabil jsem tohohle obra, ale v návodu se píše....''

Jen doufám, že tě nenapadne si hru načítat za každým prdem a zkoušet 'co kdyby'. To je totiž nejlepší způsob jak si kterékoliv RPG zkazit tím nejhorším možným způsobem... Tedy hned po akcích typu: ''zabil jsem tohohle obra, ale v návodu se píše....''

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- -?<Vert//igo*]
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mluvíš mi z duše:DFrosty píše:-?<Vert//igo*]: od toho je to ale právě RPGSakra vžij se do toho trochu! Co by jsi dělal kdyby jsi tam byl..? ..Začal by jsi lítat po celé Athkatle a ptal by jsi se lidí co máš dělat s tělem člověka, kterého jsi zabil..?
Jen doufám, že tě nenapadne si hru načítat za každým prdem a zkoušet 'co kdyby'. To je totiž nejlepší způsob jak si kterékoliv RPG zkazit tím nejhorším možným způsobem... Tedy hned po akcích typu: ''zabil jsem tohohle obra, ale v návodu se píše....''![]()
![]()

- Sir James 1
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: