Každopádně jdu do toho
5. ICQ Pool Turnaj - diskusia ( archív )
Moderátor: Razfallow
Adieu - DerAdler - 3:1
To tedy byla síla, řeknu vám.
DerAdler, jakožto nováčik mě totálně drtil a některé jeho šťouchy by mohl závidět i Frosty (zdravíme tu zrůdu
). Jenže si všechny zápasy prohrál sám (vypršel time-limit, dal bílou při posledním śťouchu a nakonec bílou i černou zároveň).
Za zmínku ještě stojí, že jsem dvakrát za sebou zahrál na DerAdlerovu kouli (bez dvojsmyslů, prosím), čemuž Adler nemohl uvěřit a myslel si, že ho snad nechávám vyhrát.
To tedy byla síla, řeknu vám.
Za zmínku ještě stojí, že jsem dvakrát za sebou zahrál na DerAdlerovu kouli (bez dvojsmyslů, prosím), čemuž Adler nemohl uvěřit a myslel si, že ho snad nechávám vyhrát.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Je úplne zrejmé, že proti tomuto borcovi sú kuté neprávosti a iste možno povedať, že aj nenápadné útoky jeho kolegov, ktorí v nenásytnej, agresívnej, sliny ich vo vzuchu mrholiacej sa honbe za víťazstvom neváhajú znepohodlniť hru tomuto borcovi z Polesia. Spýtame sa samotného borca Arthaliona:
Ako vnímate Vaše podozrivé prehry? A najmä tú najaktuálnejšiu s Yachikom so šokujúcim výsledkom 0:3?
Nechcem krivdit Yachikovi, ale moje gule boli prilis zatocene a citil som, ze podmienky pre moje tago tiez neboli celkom koser. Rozumiete. Je to otazka umenia a cti!
Vidieť, že borec z Polesia zrejme situáciu napokon celkom dobre nezvládol a reči o vráskach na jeho tágu sú možno pravdou, no napätie medzi zúčastnenými je cítiť a preto nemožno vylúčiť zákerné ťahy... Slovo odovzdávam...
Ako vnímate Vaše podozrivé prehry? A najmä tú najaktuálnejšiu s Yachikom so šokujúcim výsledkom 0:3?
Nechcem krivdit Yachikovi, ale moje gule boli prilis zatocene a citil som, ze podmienky pre moje tago tiez neboli celkom koser. Rozumiete. Je to otazka umenia a cti!
Vidieť, že borec z Polesia zrejme situáciu napokon celkom dobre nezvládol a reči o vráskach na jeho tágu sú možno pravdou, no napätie medzi zúčastnenými je cítiť a preto nemožno vylúčiť zákerné ťahy... Slovo odovzdávam...