Hudba: Co posloucháte?
Moderátor: sevencreature
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
:-)
Napadaj mě SUMMONING, sice to není historický, ale Tolkienovský motivy jsou Tolkienovský motivy... U některejch sklateb stačí zavřít oči a člověk vidí pochodovat skřetí hordy...Podbi píše:Nezná někdo nějakou dobrou historickou skupinu, která by hrála něco říznejšího? Spíš tak bojovýho?
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
[OT]Teda ten blog...
Das neu Claudy 666 ... jetzt[/OT]
No a aby som nebol tak úplne OT, tak dnes som bol úplne fascinovaný z "Into My Arms" od Nicka Cave-a ...
Ono k tomu budú asi prispievať moje momentálne nálady, ale textovo aj hudobne je to genialita...
No a aby som nebol tak úplne OT, tak dnes som bol úplne fascinovaný z "Into My Arms" od Nicka Cave-a ...
Naposledy upravil(a) Yachiko dne 17.12.2006 23:35, celkem upraveno 2 x.
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak som si ako kulisu na kompe pustil Rolling Stones (nejaka vyberovka Forty Licks), o ktorej som nikdy nezatajoval mnohym neznamy fakt, ze ide o jednu z najprecenovanejsich kapiel vobec, ale...
Teda nie, ze by som zmenil nazor o 180 stupnov a zacal sa modlit k Jaggerovi, ale dost veci je tam vazne dobrych a take Gimme Shelter, Under My Thumb, Wild Horses alebo Anybody Seen My Baby? (ktora dokonca znie relativne moderne) si dokonca hovoria o oznacenie 'skvosty'...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hm - cca na 2 hodiny se ke mě dostavila 'hudební neuróza' - tedy stav, kdy si pustím nějakou muziku, ale za pár minut mi to začne lézt na nervy, takže to 'vylepším' šťastnějším výběrem, který má ale podobnou životnost.
Mno a takhle jsem asi po 20i načnutých albech nejrůznějších hudebních směrů pustil Louise Armstronga (CD Louis forever) a neuróza je ta tam
Skladby jako Wonderful World, C'est Ci Bon či On The Sunny of The Street jsem již delší dobu neslyšel a tak si tuto absenci nyní plně vynahrazuji.
Jinak Wonderful World naprosto dokonale pasovala na ten marast co se mezitím odehrával venku - vichřice, 'létající' popelnice, bouřka, déšť + kroupy - nedalo se nepousmát :D
Mno a takhle jsem asi po 20i načnutých albech nejrůznějších hudebních směrů pustil Louise Armstronga (CD Louis forever) a neuróza je ta tam
Skladby jako Wonderful World, C'est Ci Bon či On The Sunny of The Street jsem již delší dobu neslyšel a tak si tuto absenci nyní plně vynahrazuji.
Jinak Wonderful World naprosto dokonale pasovala na ten marast co se mezitím odehrával venku - vichřice, 'létající' popelnice, bouřka, déšť + kroupy - nedalo se nepousmát :D
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Dalcor
- Sigilan
- Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
- Kontaktovat uživatele:
Tak já teď točím:
Clint Mansell - The Fountain /nominace na Zlaté glóby, zase to sice ukrad Zimmer ale co se dá dělat/
Clint Mansell - Requiem for a Dream
A konečně - Clint Mansell Requiem for a Dream motive Two Towers trailer remix (BTW tuším trailer 2 ke dvoum věžím) a do toho Brian Tyler - Children of Dune
Clint Mansell - The Fountain /nominace na Zlaté glóby, zase to sice ukrad Zimmer ale co se dá dělat/
Clint Mansell - Requiem for a Dream
A konečně - Clint Mansell Requiem for a Dream motive Two Towers trailer remix (BTW tuším trailer 2 ke dvoum věžím) a do toho Brian Tyler - Children of Dune
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dalcor: Requiem mi ide hned po Coheedovi ... lol
momentalne pocuvam Sarumana
Inymi slovami Rhapsody of the Fire - The Magic of the Wizards dream
momentalne pocuvam Sarumana
Inymi slovami Rhapsody of the Fire - The Magic of the Wizards dream
End of hope! - End of love! - End of time, the rest is silence! ~ Nightwish