Na IWD I je najlepšia parta pozostávajúca zo 4 bojovníkov (alebo 3 F + 1 paladin) a k tomu mág a klerik - s tým to človek prejde úplne v pohode - ja som si zobral multiclassy a bola to veľká chyba.

Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Určitě jsiVanda píše:Musím pak prozkoumat, kde jsem u té první udělala chybu a zda vůbec jsem schopna s ní dohrát hru.
Pravdou je, že hodí mít tři postavy s bojovým povoláním (jedna třeba i multiclass jako u tvé pětičlenné družiny), leč není to podmínka nutná k přežití. Kouzelnice a druid mohou povolat na pomoc pár potvor, bardka si přisadí lukem a ani zloděj se s probodáváním neztratí.Vanda píše:mág - půlelfka
druid - člověk
bojovník - elfka (to mě pobavilo)
hraničář - půlelf
zloděj - gnóm
bard - člověk
Neřekl bych, žes jí zvolila špatně. Dva bojové charaktery udělají štít a ostatní to do nepřátel budou sázet z dálky (luky, magie) + vyvolávání monster, jak tady o tom psal yenn. Možná bych toho zloděje změnil na dualclass bojovník/zloděj.Vanda píše:Ta první parta byla moje první parta vůbec v tomto typu her a bohužel se to na ní podepsalo, taky moje neochota pročítat manuály.
mág - půlelfka, druid - člověk, bojovník - elfka, hraničář - půlelf, zloděj - gnóm, bard - člověk
No jak jsem už říkala, musím se podívat, kde je u té šestky chyba, že třeba o proti té druhé pětičlenné partě vypijou mnohem více lektvarů, jsou věčně nakažený apod.Geralt píše:Neřekl bych, žes jí zvolila špatně. Dva bojové charaktery udělají štít a ostatní to do nepřátel budou sázet z dálky (luky, magie) + vyvolávání monster, jak tady o tom psal yenn. Možná bych toho zloděje změnil na dualclass bojovník/zloděj.
Pokud bys v budoucnu přemýšlela o rozšíření své pětičlenné družiny, osobně bych přibral klerika - léčivých kouzel není nikdy dost, obzvlášť při takovém množství nepřátel
A smím se zaptat, jak ti tento pokus šel? Já to to totiž taky zkusil a náramně mě to bavilo a hru dohrál. Kdy jsi měla největší problémy atd...Sn1per píše:skousim ruzny ulety jako dohrat bg1 s magem na nejtezsi obtiznost a sam![]()
no v partě je větší srandaTokkar píše:Solo hra je hlavne desne jednotvarna.