Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Pche, mam to ale inteligentnych spoluziakov. Preco tam proste nesiel len so svojim idiotskym testom ? :-x
Aspon, ze som dostal jednotku z dejepisu, to mi aspon trochu prinavratilo zdravy rozum z vyletu do oblasti agresie a chute utnut danemu hlavu.
Neznasam dvojky. Neznasam vlastne vsetky znamky okrem jednotky. Ostatne znamky ako jednotky si setrim na predmety ako matematika, fyzika, chemia. :lol:
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Arthalion: Ty jsi zlatý člověk :pray:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Arthalion: Pomaly sa začínam utvrdzovať v tom, že to je s Tvojimi spolužiakmi naozaj také zlé ako si hovoril... :roll:
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

LordArian píše:Arthalion: Ty jsi zlatý člověk :pray:
To bola reakcia na ktore miesto ? Na toto ?: z vyletu do oblasti agresie a chute utnut danemu hlavu.
:lol:
Alebo proste len na to, ze mam silne vyvinuty cit pre solidaritu a socialnost a hlavne pre sucit so svojimi spoluziakmi ? :lol:
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Arthalion: zažil jsem něco podobného, ale nekonec jsem měl radost :-D .

Psali jsme písemku a spolusedící pořád otravoval, ať mu poradím, co je to a co je támhleto, já mu párkrát poradil a o to méně jsme se soustředil na svou práci. Taky to tak dopadlo a on měl oproti očekávání nás obou (a valstně i celé třídy ;-) ) nakonec lepší známku (já měl tak za 3 - 4, co si vzpomínám). No, dobře, tak už bych mu příště neporadil, ale ten parchant se mi dokonce začal smát, což mě opravdu dopálilo. Později jsem se o přestávce učil do jiného předmětu (hádám, že to byla čeština nebo dějepis), že se nechám dobrovolně vyzkoušet, protože potřebuji dobrou známku (již si ale nepamatuji, zda-li to byl ten samý předmět, ze kterého jsme psali výše probíranou písemku). Učitelka normálně zkoušela dle pořadí. Když začala hodina, opět mě přepadl pocit nejistoty a začal jsem pochybovat, zda-li to nemám odložit napříště. Nikdo se nepřihlásil a učitelka si začala hledat v notesu a dle pořadí vyvolala právě mého souseda. Ten jí jen s klidem (a nenaučený) řekl, že se chci dobrovolně nechat vyvolat já a sebevědomě se obrátil na mě. Najednou to všechno do sebe zaklaplo a já rozhodně řekl: "Nechci." On byl nakonec vyzkoušen a dostal za 4 a já jsem se dokonale pomstil, no ne? :-D .
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Yachiko píše:Arthalion: Pomaly sa začínam utvrdzovať v tom, že to je s Tvojimi spolužiakmi naozaj také zlé ako si hovoril... :roll:
Ano, bohuzial. :lol: Snazim sa to ignorovat, ale po dnesku... Asi si budem nosit nejaku strelnu zbran. :lol:
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Arthalion: Na to,že máš rád jedině jedničky
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

MCZ: Tak to bolo pekne.. :-) Kto tu ma tiez spoluziakov idiotov ? Tiez sa niekomu stalo nieco podobne a sposobilo Vam to zlu naladu ?

LordArian: Ano, vsetky ostatne znamky pre mna znamenaju zlyhanie, neuspech. :lol: Ale ako som uz napisal, v matematike, chemii a fyzike to neplati. ;-)
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

No my jsme jednou jeste na zakladce delali v hodine informatiky bordel, ucitelka si myslela, ze to delal jeden spoluzak a napsala mu poznamku :oops: . Takze ten idiot jsem ja :oops: :-) .
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Hmm, já na školu dost kašlala a měla i tak docela dobré známky, pominu-li matematiku, fyziku a chemii :-D .
Jinak, s jedním spolužákem jsme to řešili tak, že on mi dělal písemky do matematiky a já jemu do češtiny :twisted: . Spolupráce se někdy vyplatí :-D .

Arronax: No já si udělala nový mail, ale že bych po tom toužila :roll: odpověď na kontrolní dotaz si pochopitelně nepamatuju, tak netuším, zda se mi podaří vůbec prokázat, že ten mail je můj, nebyl na mé občanské jméno :-? ach jo. Debilní hesla :-? .
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Vampiria píše:... ach jo. Debilní hesla :-? .
Preto treba používať všade jedno heslo, aspoň si to po jeho zabudnutí môžme ísť hodiť :-D
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

nuke: Jen ti na to heslo nikdo nesmí přijít ;-)
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Mám teď blbou naladu páč sem včera bumbal a je mi ble.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Landor píše:Mám teď blbou naladu...
A proc... do toho vam nic neni :P :).
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Landor píše:Mám teď blbou naladu páč sem včera bumbal a je mi ble.
Ty ses vzbudil až teď ? ;-) .
Zamčeno

Zpět na „Archivy“