Heroes of Might and Magic [Heroes]

Moc je výsadou silných, magie moudrých. Zvol si svou cestu skrze zákoutí světů, kterým tyto elementy vládnou.

Moderátor: Vallun

Odpovědět
Nanaki
Sigilan

Příspěvek od Nanaki »

Ne nadarmo se WoG říká HoMaM 3.5... Mě se mod líbí a mám ho stabilně nainstalovaný. Nejlepší bude, když to zkusiš sám...
Choosen
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Choosen »

Však samozřejmě , nenechte se ovlivnit jen mými slovy . je to prostě věcí názoru .
Liberate tuteme ex Infernis .
My servants can smell your blood,human .
Sniper
Sigilan

Příspěvek od Sniper »

Nemůžete mi někdo poradit jak umístit jednotku do dolů??? nějak sem to nepobral. a nejoblíbenější hrdina je asi Sandro (ale jen s armor of dammed a plastem nemrtvyho krale :-) ) a pak urcite crag hack :-) a dracon s gelem :-) kvuli specializacim :-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Sniper: Podle mě můžeš v dolech nechat jenom hrdinu s jednotkami (ale možná se pletu :roll: ).. :think:
Sniper
Sigilan

Příspěvek od Sniper »

jako ze tam bude stat?
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Sniper: Jj - prostě s ním najedeš na to samý místo, jak jsi důl zabral, a necháš ho tam (můžeš mu dá i "rest")..
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Sniper : Jednoducho tam vbehneš prvý krát :arrow: baňa sa zmení na tvoju. Potom krok odídeš a vrátiš sa. Mala by sa ti zobraziť ponuka ako keď rozdeluješ armádu hrdinu do strážnych brán. Necháš tam jednotiek kolko chceš a potom len odídeš ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

nuke píše:Sniper : Jednoducho tam vbehneš prvý krát :arrow: baňa sa zmení na tvoju. Potom krok odídeš a vrátiš sa. Mala by sa ti zobraziť ponuka ako keď rozdeluješ armádu hrdinu do strážnych brán. Necháš tam jednotiek kolko chceš a potom len odídeš ;-)
I tak je imho lepší, když tam s nimi zůstane hrdina - v boji morálka, magie.. 8-)
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

KOFi píše:I tak je imho lepší, když tam s nimi zůstane hrdina - v boji morálka, magie.. 8-)
Nepochybne, ale hrdina sa tuším nedá dať do políčok pre vojsko, takže by si ho tam musel nechať podla tebou napísaného postupu. Ak si to dakto môže dovoliť, tak sa to môže hodiť.
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

Můžou tam bejt jen jednotky,bez hrdinů, soupeř to nikdy nedělá ;-)
Ježíš přichází, tvař se že pracuješ.

Koukněte sem jen na vlastní nebezpečí!
Arkanis

Příspěvek od Arkanis »

KOFi píše:
nuke píše:Sniper : Jednoducho tam vbehneš prvý krát :arrow: baňa sa zmení na tvoju. Potom krok odídeš a vrátiš sa. Mala by sa ti zobraziť ponuka ako keď rozdeluješ armádu hrdinu do strážnych brán. Necháš tam jednotiek kolko chceš a potom len odídeš ;-)
I tak je imho lepší, když tam s nimi zůstane hrdina - v boji morálka, magie.. 8-)
Hej a hrdina tam bude stat ako papek. Radsej tam nechaj armadu.Bana sa da kedykolvek zobrat spat, ale ked prides o hrdinu ktoreho si trenoval dost dlhu dobu tak je ho skoda, ak samozrejme hras na najtasej obtiaznosti 8-)
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Vrcholem heroesů byla HOMM3:complete u ostatních verzí to šlo hodně dolů-včetně HOMM5-mám demo a to se mi nezamlouvá
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Frco
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frco »

odkial mas demo? daj link.
inak to k tomu nechavaniu hrdinu v bani je teda pekna pic..... lol, to akoze v XL mape budete potrebovat heroesov na pohyb a ne aby branili drevo :lol:
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Demo mám z cédéčka nějakýho neznámýho časáku co dostal můj brácha na narozky.Na HOMM5 jsou akorát pěkný animace útoků.Jezdci např útočí tak, že se rozjedou a sekají za jízdy.Ne že přijedou a píchnou...
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Frco píše:odkial mas demo? daj link.
http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=10525
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Odpovědět

Zpět na „Might and Magic“