Tak tohle jsem ještě někdy po půlnoci psal do Dobré nálady.. - teď je to tady, protože (kromě dalších skutečností, jenž mi dnešek celkem úspěšně otrávily) moje milovaná SLÁVIA utrpěla debakl 1:4KOFi píše:EDIT: Ajantis: A zítra, až vyhrajeme v Mladé Boleslavi (a vzdálíme se tak Spartě na dvanáct bodů), budu mít náladu ještě o poznání lepší![]()
![]()
No jediné co ti můžu poradit je začít chodit spát dřív, vstávat taky dřív, chodit do školy, plnit plány a tak vůbecAjantis_CG_thief píše:z dvouhodinového semináře nevím téměř nic, bo jsem tam děsně usínal a můj mozek nebyl schopen přijímat jakékoliv podněty, natož si zapisovat, neřku-li zapamatovat. Na přednášku jsem se vykašlal rovnou, noviny si nekoupil, protože měli zavřeno, prázdná DVD nekoupil, protože byla vyprodána...
On je velmi demotivující faktor jednak to, že po nás žádnou účast většinou nechtějí, a druhak to, že většina seminářů a přednášek je zoufale neužitečnásevencreature píše:No jediné co ti můžu poradit je začít chodit spát dřív, vstávat taky dřív, chodit do školy, plnit plány a tak vůbecDo homelesáckého stylu života člověk spadne strašně snadno