Já je taky nemám ráda.Letos nám ,ale dole na baráku nezvoněj zvonkyalexa píše:ach jo...velikonoce za dveřma....nemám ráda velikonoce...co je tak zrušit...hm...![]()
Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
já se velik.pondělku snažím vyhnout tím, že vyrazíme někam na výlet, ale letos to nevyjde...a dcera má nějakou pošetilou radost z toho, že budeme doma...takže mě nejspíš nemine ani jakýsi jarní úklid (kruci...asi to raději podpálím)

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
7c:Jasně.Proč by jsi se netěšil??Dostaneš sladký nebo nějakýho frťánka a co z toho budeme mít my holky??Akorát zmalovanej zadek
alexa:U nás už ten jarní úklid tak nějak nastal.Jsem pod velkým nátlakem nucena uklízet.No,alespoň jen svůj pokoj
alexa:U nás už ten jarní úklid tak nějak nastal.Jsem pod velkým nátlakem nucena uklízet.No,alespoň jen svůj pokoj
Plá plamen věrné lásky,
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nevím teda, kde to žijete, ale my používáme pomlázky spíš jen jako doplněk k velikonoční imageAve píše:a co z toho budeme mít my holky??Akorát zmalovanej zadek
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 14.4.2006 11:29, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
hm...mi moje drahá polovička vytkla, že na rozdíl od minulých let na to letos kašlu (což značilo: větrno ve skříních, mytí oken, praní záclon, židle a prachovka na skříně, kam se svojí výškou nevidím, tepování koberců, mytí veškerých sklenic a atd...Ave píše:7c:...alexa:U nás už ten jarní úklid tak nějak nastal.Jsem pod velkým nátlakem nucena uklízet.No,alespoň jen svůj pokoj
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
to mě taky napadlo, ale...proč mu dávat do ruky granát?Yachiko píše:alexa: Čo keby spomenuté činnosti vyknal radšej on, keď sa sťažuje?![]()
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
alexa: a nebo to nechat příteli na telefonu
(to mě jen tak yachiko inspiroval tím 50:50)... prostě pozvat si na to lidi... 
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Kde to žijeme???V Jaroměři. A když to říkaš takhle,zkus sem přijet a řekni to ostatním koledníkům.Uvidíš že pak sešlehají i tebesevencreature píše:Nevím teda, kde to žijete, ale my používáme pomlázky spíš jen jako doplněk k velikonoční imageAve píše:a co z toho budeme mít my holky??Akorát zmalovanej zadek
alexa:Souhlasím s Yachikem.Nechala bych to na drahé polovičce
Plá plamen věrné lásky,
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nebol by to márny nápad...alexa píše:...nemám ráda velikonoce...co je tak zrušit...hm...![]()
Či však tomu veria, to sa ich radšej ani nepýtajte. Čo si o VN sviatkoch myslíte vy?
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Velikonoce upřímně nesnáším - nutnost úklidu, pak fronty v obchodech, kam mě každou chvíli někdo posílá pro nějakou blbost a následné pondělí... naštěstí už mi všichni dávají pokoj a nikdo mi nehrozí výpraskem
(stejně jsem nikdy nechápala, proč se musím nechat zmlátit a následně za to tomu násilníkovi něco dát
)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.