Warcraft I, II, III + datadisky

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Slayer: jj novou dotu jsem hrál, ale kromě hezčího prostedí jsem zatím moc změn nezaregistroval (jestli je tam nějakej novej hero opravdu nevim protože furt hraju jen AR :-D )
jo a taky je tam pěknější obrazek při loadingu :-P
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

CrowX píše:to LA: mne práveže záverečná misia v FT prišla ľahšia ako v pôvodnom W3. Ak správne vo FT založíš základňu a hneď zničíš základňu nagov v pravom dolnom rohu tak je to v celku bez väčších problémov. 8-)
Mě taky přišla lehči-narozdíl od RoCH zde máš na výběr,jakou taktiku využiješ. V původním W ses mohl jen rozhodnout,jestli budeš betonovat sebe,nebo orky a lidi
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

btw: Stáhli jste si někdo to pokračováni orkské RPG kampaně??
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Wenom
Sigilan
Bydliště: Mystická země skotačících nahých nymf,kde ti bubáci splní každé přání.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wenom »

LA: Je to na nějakém patche. Ale potíž je sehnat crack.
Proč žít, když můžeš zemřít.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

LA: Já to pokráčování mám, je to docela dobré, ale ne tak dlouhé jako první část.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Jj to pokračovanie je celkom dobré.
There is a limit to stupidity.
182
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

AlieN píše:LA: Já to pokráčování mám, je to docela dobré, ale ne tak dlouhé jako první část.
Dá se to ještě někde stáhnout??
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Mělo by to být ve všech posledních patchích.
Slayer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slayer »

LordArian píše:
CrowX píše:to LA: mne práveže záverečná misia v FT prišla ľahšia ako v pôvodnom W3. Ak správne vo FT založíš základňu a hneď zničíš základňu nagov v pravom dolnom rohu tak je to v celku bez väčších problémov. 8-)
Mě taky přišla lehči-narozdíl od RoCH zde máš na výběr,jakou taktiku využiješ. V původním W ses mohl jen rozhodnout,jestli budeš betonovat sebe,nebo orky a lidi
No ta poslední mise v původním warcraftu mi nepřišla něják těžká.Jednoduše jsem zabetonoval orky a pak sebe(a jako že betonování mi docela jde :-) ) a Archimonde neměl šanci projít.Teda ke konci se mi už dostal i do centra hlavní báze,ale ke kruhu měl ještě daleko! :-D I když mě vcelku žádná mise nepřišla moc těžká.Některé jsem sice dělal na druhý pokus,ale to jen kvůli svým zbytečným chybám.

AlieN:Jo,je tam nový hero abbadon(death knight) a je celkem dost imba
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Slayer: Tak tos byl holt asi lepší-já měl docela dost velké problémy při třetí elfské misy(nestihl jsem limit) a čtrvrté(ten nedostatek zlata mi vážně vadil). Tyhle mise jsem jel asi 3x a 4x. Závěrečnou jsem pak poprvé vůbec nedal a když jsem jí jel ted,dal jsem ji napoprvé...
Slayer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slayer »

LordArian píše:Slayer: Tak tos byl holt asi lepší-já měl docela dost velké problémy při třetí elfské misy(nestihl jsem limit) a čtrvrté(ten nedostatek zlata mi vážně vadil). Tyhle mise jsem jel asi 3x a 4x. Závěrečnou jsem pak poprvé vůbec nedal a když jsem jí jel ted,dal jsem ji napoprvé...
No tak ty sem zrovna dal na poprvé,ale docela těžká mi přišla ta za orky,kde musíš zabít toho jejich poloboha Cenaria.NEmám rád,když mi někdo plení města! :-) No ale tu poslední jsem dal i přesto,že jsem dost zachyboval a nepoužil hodně věcí.Hlavně město lidí padlo extrémně rychle! :lol:
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Cenaria jsem zas naopak dal extrémně v klidu :lol: . První utok je pohoda,když to umíš,zabijou ti jenom pár jednotek-pak rychle obnovit infrastrukturu a než na tebe začnou utočit-hup,už si u studánky a máš uprade na orky. A pak už jen malá army přímo k Cenariovi a byl bez šance. Netrvalo to déle než 40 minut...
Slayer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slayer »

LordArian píše:Cenaria jsem zas naopak dal extrémně v klidu :lol: . První utok je pohoda,když to umíš,zabijou ti jenom pár jednotek-pak rychle obnovit infrastrukturu a než na tebe začnou utočit-hup,už si u studánky a máš uprade na orky. A pak už jen malá army přímo k Cenariovi a byl bez šance. Netrvalo to déle než 40 minut...
No,já to taky dal napoprvé,ale připadalo mi,že mě drancují celkem slušně...
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

V tej misii proste trebalo evakuovať všetky jednotky a na budovy sa vykašľať a potom to už bolo bez problémov. 8-)
There is a limit to stupidity.
182
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tak tak. Ihned na začátku stahnout všechny peony do dolní báze, nacpat je do dolu a okamžitě se začít připravovat na betonáž.
Mě snad větší škody nadělali jen chyméry, když jsem ještě neměl zabezpečené pobřeží věžěmi - ale nic vážného. Po upgradu orků už skutečně stačil jen jeden větší útok a C šel do kopru :twisted:
To mě spíš dala více zabrat ta mise předtím, kde jsem měl nashromáždit 15k dřeva. Musel jsem se neustále přesouvat a bránit vždycky min. dvě místa zároveň. Sice jsem jí udělal na poprvé, ale těch ztrát :doh: 8-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“