Otázky k modům
mám jen Tactics a ovlivňuje i ToB se podívej na seznam modů (Tactics - http://www.weidu.org/tactics.html)
- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tactic ovlivňuje ToB minimálně, jen ty Marching mountains a věci kolem WK, ale tam se dostanete i v SoA
. No, ty obecný vylepšení bytostí tedy zahrnujou i ToB, ale ostatní jsou záležitostí jiných modů - obři - Imp. Battles, bossové - Ascesion + Oversight.

Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jj, WK dělám už v SoA a bez problámu(téměř), ale obři jsou problém. Bez Jana bych je asi nedával. Ten vstup do dungeounu je mazec, nemít hromadnou neviditelnost, tak nevim, ale s ní se dá vyběhnout nahoru a na "boj" se aspoň připravit.Velehal píše:No může ovlivnit i Ohnivé obry. A s těmi pak není žádná legrace. Yaga-Shurův chrám je pak zdaleka nejtěžší dungeon ve hře (na insane obtížnost zvlášť), kam se hrabe WK.
- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já dřív taky ne, ale kombinace Spleťe s Backstabem dělá divy. THAC0 může na mmt zvýšit Bless, ale i tak má bonus 4 za neviditelnost, navíc s 6 apr to jde...(Imp. Haste)Raizen píše:Jsem ho neměl v partě, já ho moc na boj nepoužívám, se nemůžu s ním do nikoho trefit
No a nakonec kombo Imp. haste, Timestop a Vražda je mazec
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
A ešte jedna otázočka - na aktivovanie Tactics musím spustiť novú hru? Bo počas mojej hry za zaklínača sólo som nejaké extra zťažené súboje nezaznamenal. A to som získal Planárnu guľu, porátal sa s Firkraagom... Len tak pre informáciu, hrám na obtiažnosti podľa pravidiel Ad&D.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arronax: Nemusíš spouštět novou hru.
Jinak teď plním quest pro Naliu a nestačím zírat - ti trolové jsou v Tactics upravení trochu podivně ne? Především za ně dostávám dvojnásobek zkušeností - poprvé když upadnou do stavu "Dead" a podruhé když je v tom stavu zabiju... Divné. Ale co bych si stěžoval na přebytek zkušeností, že?
Jinak teď plním quest pro Naliu a nestačím zírat - ti trolové jsou v Tactics upravení trochu podivně ne? Především za ně dostávám dvojnásobek zkušeností - poprvé když upadnou do stavu "Dead" a podruhé když je v tom stavu zabiju... Divné. Ale co bych si stěžoval na přebytek zkušeností, že?

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.