Seriály

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Lerek píše:Dnes jde poslední díl Lovců duchů, vysoce ho doporučuji stane jediná doopravdy zajímavá věc v celých 22 dílech
Jaká? (Prošvihla jsem to...)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Cesare píše:
Lerek píše:Dnes jde poslední díl Lovců duchů, vysoce ho doporučuji stane jediná doopravdy zajímavá věc v celých 22 dílech
zabil je i s fotrem náklaďák a hrála k tomu krásná písnička s textem: "hope you're quite prepared to die..."
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Od 24. září se vysílá Firefly in HD :mrgreen: Rejoice! :-P Už se těším, až konečně budu moci shlédnout Serenity...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Lerek píše:
Cesare píše:
zabil je i s fotrem náklaďák a hrála k tomu krásná písnička s textem: "hope you're quite prepared to die..."
Nevěřím ti. Zní to až příliš dobře na to, aby to byla pravda...:-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Cesare píše:
Lerek píše:
Cesare píše: Jaká? (Prošvihla jsem to...)
Nevěřím ti. Zní to až příliš dobře na to, aby to byla pravda...:-)
mám ten díl na své hárd drajv, takže ti ho milerád v případě zájmu někam upnu ;)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Corax
Sigilan

Příspěvek od Corax »

O smrti Lovců duchů (vzhledem k tomu, že to má ještě druhou sezónu) mám, řekněmě, pochybnosti... Pár posledních epizod se ale už docela zdvihlo z bahna podrůměru, takže bych na druhou sezónu byl i docela zvědavý.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Corax píše:O smrti Lovců duchů (vzhledem k tomu, že to má ještě druhou sezónu) mám, řekněmě, pochybnosti... Pár posledních epizod se ale už docela zdvihlo z bahna podrůměru, takže bych na druhou sezónu byl i docela zvědavý.
aha, takže nakonec se ukáže, že se jim to buď zdálo a nebo to jen tak vypadalo, že jsou mrtví a nebo že by pak lovili kolegy? :roll:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

kdepak - budou lovit jedem druhého a to vše se zdá té slečně jednoho z hlavních hrdinů - otázka je, jestli se probudí... :lol: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Škoda, že první dvě epizody jsem prošvihla - vypadá to, že Black Books jsou opravdu kvalitka.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Cesare píše:vypadá to, že Black Books jsou opravdu kvalitka.
Hm, to na ně příště také mrknu. Včera/dnes jsem si opakoval Šedokřídlé :-P
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Cesare píše:Škoda, že první dvě epizody jsem prošvihla - vypadá to, že Black Books jsou opravdu kvalitka.
Heh. A mne sa prave tato tretie pacila najmenej... :) Ale aj tak nepochopim, preco nemohli najskor dovysielat Trpaslika :roll:
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Elessar píše:
Cesare píše:Škoda, že první dvě epizody jsem prošvihla - vypadá to, že Black Books jsou opravdu kvalitka.
Heh. A mne sa prave tato tretie pacila najmenej... :) Ale aj tak nepochopim, preco nemohli najskor dovysielat Trpaslika :roll:
To mi sice taky neleze do hlavy, ale aspoň že ta (dočasná?) náhrada stojí za to... A náhodou - Čistič byl bombastickej... :lol:
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Black Books jsou super, hlavně ale to je něco, co ještě neznám téměř na zpaměť a to je rozhodně velké tiskací plus.
Feed your head
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Konečně... Firefly v HD je tady :-P 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Kde by som mohol zohnat Black Books?
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“