Jak určitě znáte, tak v hodinách bývá takový ten šum, jak se spolu lidí baví a tak. No, a zrovna v okamžiku, kdy jedna spolužačka řekla svojí sousedce: "pi*o" ten šum ztichl
Průšvihy a zážitky ze školy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Třeba jedné spolužačce se jednou v hodině povedlo následující:
Jak určitě znáte, tak v hodinách bývá takový ten šum, jak se spolu lidí baví a tak. No, a zrovna v okamžiku, kdy jedna spolužačka řekla svojí sousedce: "pi*o" ten šum ztichl
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Laboratorní práce z fyziky v podání našeho nezapomenutelného profesora:
1) No, může se teda stát, že byste někdo dostal pecku (ze školní sítě 24 V - pozn.) a spadnete ze židle, jó. Ale je to furt lepší, než kdybyste třeba spadli ze žebříku, jó.
2) Kdybyste chtěli někdy spáchat sebevraždu, tak tak do ruky chytněte probíjející kabel, jó. Jak tak vo tom uvažuju, tak kdybyste si přitom bosí stoupli ještě do nějaké louže, tak by to bylo lepší.
Mimojiné se tento fyzik/chemik vyznačoval tím, že každou větu ukončoval charakteristickým "jó". Za jednu 45 minuotovou přednášku jsem mu napočítal asi 200 "jó", načež jsem to vzdal.
Další výraznou specialitou páně profesora bylo, že se tabule zásadně mazala zleva doprava. Pokud někdo činil v jeho přítomnosti jinak, byl okamžitě důrazně upozorněn. Podobně tak při krácení ve výpočtech, škrtá se zleva doprava, jó.
1) No, může se teda stát, že byste někdo dostal pecku (ze školní sítě 24 V - pozn.) a spadnete ze židle, jó. Ale je to furt lepší, než kdybyste třeba spadli ze žebříku, jó.
2) Kdybyste chtěli někdy spáchat sebevraždu, tak tak do ruky chytněte probíjející kabel, jó. Jak tak vo tom uvažuju, tak kdybyste si přitom bosí stoupli ještě do nějaké louže, tak by to bylo lepší.
Mimojiné se tento fyzik/chemik vyznačoval tím, že každou větu ukončoval charakteristickým "jó". Za jednu 45 minuotovou přednášku jsem mu napočítal asi 200 "jó", načež jsem to vzdal.
Další výraznou specialitou páně profesora bylo, že se tabule zásadně mazala zleva doprava. Pokud někdo činil v jeho přítomnosti jinak, byl okamžitě důrazně upozorněn. Podobně tak při krácení ve výpočtech, škrtá se zleva doprava, jó.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád(dlužno dodat že už byl párkrát v pasťáku,naposled jsem ho viděl před 8 lety a dnes je tam nejspíš zas) jednou zařval na úču:"Ty vole,ta ku*v je taková čú*a,že by ji nejebalo ani to ředitelský prase,co má místo p*ra píchlej balón!!"
Toť památný výrok, a asi jedna z jeho nejslušnějších vět, která mi navždy utkví v paměti.
Toť památný výrok, a asi jedna z jeho nejslušnějších vět, která mi navždy utkví v paměti.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To já sem jednou byl vyvolanej a měl sem zadanou otázku, já sem na ni odpověděl a učitel dělal že mě nesliší, protože se spolužáci hafo bavili, tak mě řekl ať si udělám pořádek, tak jsem přes celou třídu zařval "ticho ku*va".
Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.

Těžko uvěřitelná příhoda z hodiny zeměpisu na ZŠ.
Kamarád byl zákeřně vyvolán a upřímně, učení moc nedal. Když byl otázán na hlavní město USA, tak se třídou rozlilo rozpačité ticho. Nakonec to spolusedící nevydržel a dobře slyšlitelným šepotem napověděl :"Rusko, vo*e....je to Rusko". Zkoušený kámoš nic netuše se automaticky chytl nabízená nápovědy a zcela zřetelně prohlásil "Rusko!"
Kamarád byl zákeřně vyvolán a upřímně, učení moc nedal. Když byl otázán na hlavní město USA, tak se třídou rozlilo rozpačité ticho. Nakonec to spolusedící nevydržel a dobře slyšlitelným šepotem napověděl :"Rusko, vo*e....je to Rusko". Zkoušený kámoš nic netuše se automaticky chytl nabízená nápovědy a zcela zřetelně prohlásil "Rusko!"
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
To mi připomíná chronicky známou situaci, kdy nalitý žák dojde do školy, v hodině zeměpisu je vyvolán a tak se klátivě zvedne a na otázku, kde je Amerika, odpoví: "Přece na mapě, ty pi*o!"
http://gh.ffshrine.org?r=23256
Já dostal na ZŠ dvakrát třídní důtku - jednou za nošení hraček do školy (
) a podruhé za nevhodné chování o přestávkách (trošku jsme se vždycky se spolužačkou pomlátili na chodbě
)..
Jednou mi taky třídní vynadala, že spolužačku osahávám (což ovšem nebyla tak úplně pravda
).
O tom, že po pár dnech na střední jsem tam rozmlátil okno, se radši ani nezmiňuju
Uff - ještěže mám pubertu za sebou

Jednou mi taky třídní vynadala, že spolužačku osahávám (což ovšem nebyla tak úplně pravda
O tom, že po pár dnech na střední jsem tam rozmlátil okno, se radši ani nezmiňuju
Uff - ještěže mám pubertu za sebou
Náš učitel na příroďáku:....centrální nervová soustava ,CNS...........a víte někdo co je to CML???..........nevíte.Přece centrální mozek lidstva!!!To se nikdo z vás nedívá na Návštěvníky???To je tak bezva seriál!!!................
...........................(po pěti minutách slintání o Návštěvnících).....no měli by jsme se asi vrátit k přírodopisu
Matikářka:...tak co to tu máme....kalendář,hm......helemese zítra je MDŽ......ale co,to se slavilo ještě za komárů
Třídní:Jani musíš už honem přijít zas do třídy.Už se nemůžu koukat jak se ten homosexuál co s tebou sedí roztahuje po celé lavici
...........................(po pěti minutách slintání o Návštěvnících).....no měli by jsme se asi vrátit k přírodopisu
Matikářka:...tak co to tu máme....kalendář,hm......helemese zítra je MDŽ......ale co,to se slavilo ještě za komárů
Třídní:Jani musíš už honem přijít zas do třídy.Už se nemůžu koukat jak se ten homosexuál co s tebou sedí roztahuje po celé lavici
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jednou sem zbyl ve tride sam po debate s ucitelem. tabule nebyla smazaná... ucitel: "tak si tu zbyl, co, hučíne... tak to smaž a službu za me klidně nakopej do pr...podkoleno.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu