Průšvihy a zážitky ze školy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Třeba jedné spolužačce se jednou v hodině povedlo následující:

Jak určitě znáte, tak v hodinách bývá takový ten šum, jak se spolu lidí baví a tak. No, a zrovna v okamžiku, kdy jedna spolužačka řekla svojí sousedce: "pi*o" ten šum ztichl :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Laboratorní práce z fyziky v podání našeho nezapomenutelného profesora:

1) No, může se teda stát, že byste někdo dostal pecku (ze školní sítě 24 V - pozn.) a spadnete ze židle, jó. Ale je to furt lepší, než kdybyste třeba spadli ze žebříku, jó.

2) Kdybyste chtěli někdy spáchat sebevraždu, tak tak do ruky chytněte probíjející kabel, jó. Jak tak vo tom uvažuju, tak kdybyste si přitom bosí stoupli ještě do nějaké louže, tak by to bylo lepší.

Mimojiné se tento fyzik/chemik vyznačoval tím, že každou větu ukončoval charakteristickým "jó". Za jednu 45 minuotovou přednášku jsem mu napočítal asi 200 "jó", načež jsem to vzdal. 8-)
Další výraznou specialitou páně profesora bylo, že se tabule zásadně mazala zleva doprava. Pokud někdo činil v jeho přítomnosti jinak, byl okamžitě důrazně upozorněn. Podobně tak při krácení ve výpočtech, škrtá se zleva doprava, jó. :lol:
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Hm, ja jsem ted na takove skole, ze si to pred nekterymi uciteli muzes dovolit normalne rict... Kamos se zeptal ucitelky z matematiky, proc je to tak a tak, ona mu to vysvetlila, on rekl, ze rozumi, ale, ze 'stejne je to pi*ovina' :D. Ona na neho: 'Ale, jak to mluvis?', a on: '...s prominutim'. :D
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Tohle ma v podpisu jeden clovek z jineho fora:

"...v těch skriptech doporučujou řešení metodou per parte. Naco bysme to ale dělali, když každej dement vidí, že je to píč...teda pitomost"
výrok nejmenovaného profesora matematiky

:)
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

Kamarád(dlužno dodat že už byl párkrát v pasťáku,naposled jsem ho viděl před 8 lety a dnes je tam nejspíš zas) jednou zařval na úču:"Ty vole,ta ku*v je taková čú*a,že by ji nejebalo ani to ředitelský prase,co má místo p*ra píchlej balón!!"

Toť památný výrok, a asi jedna z jeho nejslušnějších vět, která mi navždy utkví v paměti.
Ježíš přichází, tvař se že pracuješ.

Koukněte sem jen na vlastní nebezpečí!
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Bratruv byvaly spoluzak si jednou v hodine zalezl do skrine v zadu mistnosti a pak v hodine obcas vykouknul a rikal na ucitelku: 'Heleno, kuk' :D :D.
Assassin
Lim-Lim

Příspěvek od Assassin »

To já sem jednou byl vyvolanej a měl sem zadanou otázku, já sem na ni odpověděl a učitel dělal že mě nesliší, protože se spolužáci hafo bavili, tak mě řekl ať si udělám pořádek, tak jsem přes celou třídu zařval "ticho ku*va".
Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.
Obrázek
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

Já si tykam s naším tělocvikářem,naprosto pohodovej chlápek.

Kdysi jsme měli občankáře,kterej absolutně nic neučil,občas dal test,všichni za 5,jinak pohoda.
Na konci roku:Tak co bys chtěl na vysvědčení?(třídní průměr 4,6)
Jedničku.
Tak dostaneš jedničku...

Po vysvědčení ho vyhodili

Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Těžko uvěřitelná příhoda z hodiny zeměpisu na ZŠ.
Kamarád byl zákeřně vyvolán a upřímně, učení moc nedal. Když byl otázán na hlavní město USA, tak se třídou rozlilo rozpačité ticho. Nakonec to spolusedící nevydržel a dobře slyšlitelným šepotem napověděl :"Rusko, vo*e....je to Rusko". Zkoušený kámoš nic netuše se automaticky chytl nabízená nápovědy a zcela zřetelně prohlásil "Rusko!"
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

Já na to samý hned vyblil:no přece New York!

Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

To mi připomíná chronicky známou situaci, kdy nalitý žák dojde do školy, v hodině zeměpisu je vyvolán a tak se klátivě zvedne a na otázku, kde je Amerika, odpoví: "Přece na mapě, ty pi*o!"
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

michy píše:Já na to samý hned vyblil:no přece New York!
Tos byl o dost blíž 8-) To Rusko je krapek z ruky
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Já dostal na ZŠ dvakrát třídní důtku - jednou za nošení hraček do školy ( :lol: ) a podruhé za nevhodné chování o přestávkách (trošku jsme se vždycky se spolužačkou pomlátili na chodbě :-D )..
Jednou mi taky třídní vynadala, že spolužačku osahávám (což ovšem nebyla tak úplně pravda :roll: ).
O tom, že po pár dnech na střední jsem tam rozmlátil okno, se radši ani nezmiňuju :whistle: :-P

Uff - ještěže mám pubertu za sebou :!: :hand: :angel:
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Náš učitel na příroďáku:....centrální nervová soustava ,CNS...........a víte někdo co je to CML???..........nevíte.Přece centrální mozek lidstva!!!To se nikdo z vás nedívá na Návštěvníky???To je tak bezva seriál!!!................
...........................(po pěti minutách slintání o Návštěvnících).....no měli by jsme se asi vrátit k přírodopisu 8-)

Matikářka:...tak co to tu máme....kalendář,hm......helemese zítra je MDŽ......ale co,to se slavilo ještě za komárů 8-)

Třídní:Jani musíš už honem přijít zas do třídy.Už se nemůžu koukat jak se ten homosexuál co s tebou sedí roztahuje po celé lavici :lol:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

jednou sem zbyl ve tride sam po debate s ucitelem. tabule nebyla smazaná... ucitel: "tak si tu zbyl, co, hučíne... tak to smaž a službu za me klidně nakopej do pr...podkoleno.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“