Průšvihy a zážitky ze školy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Průšvihy a zážitky ze školy
Podělte se o svoje zážitky ze školy. Ať už vtipné či méně vtipné 

Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.

Kamarád se v prvním ročníku,2. den ve škole,uprostřed hodiny pozvracel na lavici, a vpředsedícímu spolužákovi něco zateklo za límec
Naposledy upravil(a) michy dne 15.3.2006 20:19, celkem upraveno 1 x.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Jednou, když jsme měli biologii, tak učitelka rozdala písemky a začala vysvětlovat, proč je na jakou otázku jaká odpověď. No a zrovna, když chtěla vědět, co za živočicha je na obrázku (podotýkám, že to byl šnek alias hlemýžď) tak jsem jak na potvoru zrovna nedávala pozor a ona mě na to vyvolala. Kámoška do mě šťouchla loktem a šeptem mi sdělila zhruba to, co po mě chtěla učitelka. Jelikož jsem ale byla trochu mimo, tak jsem zběžně koukla na obrázek a prohlásila: "No, je to šnek." Učitelka na mě vytřeštila oči (myslela jsem, že to s ní praští
) a třída pochopitelně vybuchla smíchy. No a já z toho měla ostudu jak dlouho, protože na mě ještě dlouho pár lidí volalo "šneku" 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

To jednou jeden spolužák posílal dopis v hodině jedné holce a učitelka ho zabavila. Přečetla si ho a řekla že ho předá třídní.
Hned na to spolužák co sedí vedle mě napsal též dopis, poslal ho mě a to schválně tak, aby to viděla učitelka. Samozřejmě jej též zabavila. O to větší bylo její překvapení když v dopise bylo napsáno "BAF".
Hned na to spolužák co sedí vedle mě napsal též dopis, poslal ho mě a to schválně tak, aby to viděla učitelka. Samozřejmě jej též zabavila. O to větší bylo její překvapení když v dopise bylo napsáno "BAF".

Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.

Tak to jo, to má blbý. Už se nedivím, že si to pomatuješ.michy píše:Pozor to byl 1. ročník na gymplu!!Assassin píše:michy: Ale ten kamarád má ještě štěstí že se mut to stalo v 1. třídě a ne někdy pozdějc.
cca 12 let

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: