myslel som ten save system ;)Vampiria píše: Elessar: To není tím, že je to konzolovka...hry přetažené z konzolí jsem hrála a problém mi nedělali, anžto tam nebylo třeba skákat po zdech jako idiot.
Prince of Persia: The Sands of Time
Moderátor: sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Elessar: A jo tohle
. Mě by ten save systém neštval, kdybych nemusela křepčit po těch zdech, jelikož když se někde šikovně rozplácnu a prince již není více a předtím jsem tam dost dlouho hopkala a musím zase znovu od začátku...no netěší mě to, mám-li hovořit bez vulgarit 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: Všechny skoky jsou v pohodě - architektura je založena na pravých úhlech - tj. není moc možností, jak se natočit. Je to vážně děsně jednoduchý - jediná věc, která mi v PoP SoT přišla alespoň trochu obtížná byly kupodivu boje 

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Cammaris
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Houby
boje jsou těžký když nevíš co máš mačkat,některý skákání bylo horší pravda většinou to jde odhadnout ,ale v rychlosti když skáčeš ze zdi na ze´d je těžko čas přemejšlet kam zmáčknout klávesu
Bojovat se většinou naučíš hned u Sand Kinga pak už o moc těžší
nejsou,možná ten ve výtahu a předposlední jsou ještě truchu obtížnější ,jinak se to dá.Vezír mě celkem zklamal i když ovládá pár triků.
Cucoolookiam

Bojovat se většinou naučíš hned u Sand Kinga pak už o moc těžší

Cucoolookiam

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No taxem to stahnul a sem vazne zklamanej. Nejhorsi ze vseho je ta kamera, jeden se nemuze ani poradne rozhlidnout. Dalsi vec je seve system ruku v ruce s lezeni po zdech, jednou sebou placnu a jedem od znova. No a do tretice boje sou dobry na oddelani mysi.
Takze mileho Prince ceka uninstall a jediny co po nem na disku zbyde budou 2 image soubory...

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
AlieN: Jaký respawn?
Nic takového tam přece není 
V každém boji se vyskytne určitý konečný počet nepřátel (čím dál jsi ve hře, tím je jich obvykle víc) - jak je zabiješ, boj skončí.
Hmm, jak jsi daleko?
Pokud někde na začátku - víš doufám o tom, že každého nepřítele, který leží na zemi musíš dorazit dýkou času? Případně když je zabiješ kombem (tj. zmrazíš dýkou a rozsekneš), tak to není potřeba.
P.S. Ten poslední odstavec jsem tam hodil jen pro jistotou

V každém boji se vyskytne určitý konečný počet nepřátel (čím dál jsi ve hře, tím je jich obvykle víc) - jak je zabiješ, boj skončí.
Hmm, jak jsi daleko?

P.S. Ten poslední odstavec jsem tam hodil jen pro jistotou

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.