Napsal: 7.10.2005 10:18
				
				Jab: no, je fakt, že koprová omáčka mi narozdíl od polívky taky obzvlášť nešmakuje, ale i tak ji s chutí sním  
 
KOFi: kulajda je kulajda, koprovka je koprovka Když si to tak beru kolem a kolem, on to s tou koprovkou bude možná zlehka regionální, ne-li rodinný, recept
 Když si to tak beru kolem a kolem, on to s tou koprovkou bude možná zlehka regionální, ne-li rodinný, recept   
 
Kulajda je zpravidla nakyslá, povětšinou hustší, bývají v ní houby a chybí jí oproti koprovce ještě ten větší krapítek smetanovo/mlíčnosti.
			 
 KOFi: kulajda je kulajda, koprovka je koprovka
 Když si to tak beru kolem a kolem, on to s tou koprovkou bude možná zlehka regionální, ne-li rodinný, recept
 Když si to tak beru kolem a kolem, on to s tou koprovkou bude možná zlehka regionální, ne-li rodinný, recept   
 Kulajda je zpravidla nakyslá, povětšinou hustší, bývají v ní houby a chybí jí oproti koprovce ještě ten větší krapítek smetanovo/mlíčnosti.
 Jen nevím jak ty chutě sklidním. Asi se dneska někde poohlédnu alespoň po těch žampiónech
  Jen nevím jak ty chutě sklidním. Asi se dneska někde poohlédnu alespoň po těch žampiónech   
  
 
 
  
 
   , epesní humáč je zabíjačka, dršťková, vnitřnosti a jídla, co plavou ve dvou litrech oleje, z toho se mi dělá šoufl.
 , epesní humáč je zabíjačka, dršťková, vnitřnosti a jídla, co plavou ve dvou litrech oleje, z toho se mi dělá šoufl.