Sním, prakticky vše, ale co skutečně nemusím - dršťková (znechucena ze ZŠ) a potom příliš mastná či nelidsky překořeněná jídla.
Z jídel v restauraci si nejraději dávám ''variace na kuřecí téma'' :)
Doma celkem běžná jídla - špagety, mích. vejce, rýže, brambory s tvarohem, omeleta s bramborem, rybí prsty, jogurty (těch dokážu občas zbodnout háááfo) apod.
Rád ale (pokud je nálada a čas) ukuchtím i něco ''náročnějšího'' přírodní plátky, francouzské brambory, balíčky (vypadá to zajímavě, když máte na talíři kouřící alobalovou cihlu

apod.
A co jsem již dlouhou dobu neměl a můj žaludek pro to truchlí - obalovaná cuketa, smažené žampiony, kapustové karbanátky mmmm........
Tímto žaluji Vlasáka za způsobenou duševní újmu a týrání mých chuťových buňek tím, že ve chvíli, kdy mám ke svačině párky s chlebem (netvrdím, že by nebyly dobré, ale...) založí takovéto gastronomické téma

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...