k té angličtině, to máš, jako by cizinec, učící se česky, chtěl poplkat s ostravakama

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Á, airsoft, spolužák si dřív takto hrál, dokud jeden z jeho spolubojovníků nedostal do oka. Stačilo, aby sklouzly brýle a voilá - je to venku.Cozzinnni píše:... tak mě lanaří na airsoft. Po prvním zásahu bych se svíjel v křečích a to tam po sobě střílejí dávkami![]()
Jo? Si vybavuju jeden takovej mžik... Je teda fakt, že zub byl už úplně na sračku a bolel pět dní, když se do něj zubařka pustila... Vrtání pohoda, ale když pak vzala jakýsi malý špachtloidní jaxejmenujátko, pravila "nebojte, už nebudeme vrtat" a rejpla do toho shnilýho vnitřku, subjektivně mi to připadalo jako věčnost, ač objektivně to byl jen takovej "šprt šprt" mžik.Vanda píše: ... Jenže když tě zub bolí už nějakou chvíli, tak ta půl hodina v zubařském křesle je pouhý mžik...
To znám to bylo L.P. 2oo2 Jsem si přerazil ruku (jen malíčekCesare píše:"nebojte, už nebudeme vrtat" a rejpla do toho shnilýho vnitřku, subjektivně mi to připadalo jako věčnost, ač objektivně to byl jen takovej "šprt šprt" mžik.To bylo myslím prvně v životě, kdy jsem bolestí málem omdlela.
Vždycky mi přišli divný lidi, kterým zubař nikdy nic nedělá.Vampiria píše:Vanda: Zubaře se ze všech lékařů bojím nejméně, mám asi dvě plomby a nikdy mi nedělali nic, co by mě bolelo.O ostatních doktorech to již říci nedá.