Já trochu rozvinu svou myšlenku, proč bych chtěl za prezidentku ženu:
1. Ženy mají v politice před muži vždy mírnou výhodu - gentlemani dnes ještě nevymřeli a ačkoliv vrcholní státnící na to samozřejmě vědomě nehledí, vždy budou s ženou jednat krapet jinak, jemněji, než s mužem, cos může být často výhoda
2. Pokad je ona žena i dostatně rázná a energická, nemusí mít problém porazovat důležitá mezinárodní rozhodnutí, naopak si může snadnějí naklonit mužské státníky jiných zemí
3. Šarmatní dáma ve středních (lehce pokročilých letech) mívá často větší charisma než leckterý muž
4. Ženský pohled na témata typu - nejvyšší soud, amnestie, generálové by mohl vlít čerstvý vítr do plachet českému státnictví
5. Umí - li žena dobře vystupovat i na veřejnosti, má prakticky zajištěnou minimálně 50% podporu veřejnosti (min. té mužské polovičky)
Kdo by tedy podle mě byl vhodný? Z českých žen v politice mě žel nikdo v tuto chvíli nenapadá, nicméně velmi se mi líbí Angela Merklová - spolkový kancléř SRN.

Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo