Stránka 11 z 70

Napsal: 8.10.2005 23:39
od CrowX
Ako malý špunt som mal rád nugátovú čokoládu - ale teraz už čokoládu takmer ani nejem - občas nejaká čok. s arašidmi, alebo maximálne študentská pečať 8-)

Napsal: 8.10.2005 23:40
od yenn
Vampiria: Já jsem si kousnul vícekrát. Zpočátku, kdy se tolik neprojevuje hořkost, ale čokoládovost, je to lahoda :-P Ale vícekrát jsem ji neměl, páč nedokonalý požitek za tu cenu nestojí.
petruschka píše:tuším měla 80% - celkem dobrá, taková sladší čokoláda na vaření
Sladší?! :shock: Vy na vaření používáte tu 99%, ne? :-D

Napsal: 8.10.2005 23:44
od petruschka
yenn: na vaření je taková ta tvrdá jak štolverk. má se to správně strouhat. ale když už se to rozbalí, tak si občas kousnu, sladká není skoro vůbec

Napsal: 8.10.2005 23:47
od yenn
petruschka: Myslíš klasickou na vaření (od Orionu, Figara...)? Ta mi chutná nejvíce (obzvláště po 15 minutách v mrazáku, kdy je tvrdá jako kámen :-P ) a je sladká.

Napsal: 8.10.2005 23:51
od Jab
drake127 píše:
yenn píše:Btw: jedli jste někdy 99% čokoládu? Měl jsem ji jdnou - její chuť je velmi intenzivní, čímžto je ovšem rovněž velmi hořká. Přejít na ni z běžné čoklády tak, aby si ji člověk vychutnal, je imho takřka nemožné.
Vynikající, na první ochutnání to teda bylo odporně hořký, ale teď jsem na ní už závislej.
Vždyť to chutná jak pneumatika! :shock:

Napsal: 8.10.2005 23:56
od drake127
Jab píše:Vždyť to chutná jak pneumatika! :shock:
Musíš ujídat po kouskách a vychutnávat. Když rozkoušeš půl kila v tlamě, tak se potom nediv.

Napsal: 9.10.2005 0:06
od Jab
drake127 píše:Musíš ujídat po kouskách a vychutnávat. Když rozkoušeš půl kila v tlamě, tak se potom nediv.
Vychutnávat? Hned to nasaje všechny sliny a nejde to ani polknout. Tfuj tajb. :-P

Napsal: 9.10.2005 0:12
od sevencreature
Hmmm, netuším, jestli jsem něco podobného jedl, ale vzhledem k tomu, že melasa mi přijde vcelku dobrá, tak bych asi neodmítl.

Jinak Studentskou pečeť taky můžu 8-)

Napsal: 9.10.2005 10:08
od Yachiko
Klasická horká čokoláda na varenie nie je príliš dobrá... keď už vysokopercentné čokolády, tak francúzské zmišané s postrúhanou pomarančovou kôrou apd... 8-)

Napsal: 9.10.2005 11:46
od Dan Sefe
Yachiko píše:Klasická horká čokoláda na varenie nie je príliš dobrá... keď už vysokopercentné čokolády, tak francúzské zmišané s postrúhanou pomarančovou kôrou apd... 8-)
A co takhle Lindt? Minulý týden jsem si udělal radost a chutnala mi strašně moc...

Napsal: 9.10.2005 11:46
od Keira
Mně teda čokoláda na vaření dost chutná, teda ta od orionu... Nejlepší je dohromady s mentolovejma mentoskama :-P

Napsal: 9.10.2005 11:47
od Yachiko
Dan Sefe píše:A co takhle Lindt?
Nepoznám... :-?
Alebo možno aj poznám, len nie podľa mena... :-?

Napsal: 9.10.2005 11:50
od Dan Sefe
Yachiko píše:
Dan Sefe píše:A co takhle Lindt?
Nepoznám... :-?
Alebo možno aj poznám, len nie podľa mena... :-?
To jsou švýcarské čokolády...mylsím, že se prodávají v 75%, 85% a 99%. Já měl myslím tu 85. Čistá a vynikající :drool:

Napsal: 9.10.2005 11:53
od Yachiko
Možno som už mal tú česť...
Tiue, čo mám v obľube ja sa volajú ako Pobrežie Slonoviny po francúsky ( teda aspoň nejako podobne ), nebudem to tu písať po francúzsky vôbec neviem...
Sú výborné, predávajú sa v podobných rozdeleniach na % + ešte v rôznych príchutiach... :-P

Napsal: 9.10.2005 11:54
od Black
yachiko: myslis - cokoladova, cokoladova a cokoladova? :D