Heroes of Might and Magic [Heroes]
Moderátor: Vallun
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já využívám ne-moje město jenom jako důl na peníze.Vůbec tam nestavím budovy.Ty stavím jenom ve městech jako je moje základní.Pak když časem zjistím,že mám hodně na postavení dalšho města tak z těch dolů jednou vyberu.
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
Veľmi dobre sa mi ešte hralo s mestom Inferno. Oni na pohľad tie jednotky nič moc, ale mne dobre sadli. Potom je skvelý aj dungeon, aj keď som za neho veľmi nehral, myslím že má tiež dobre vyvážené jednotky.
Čo som nemal rád, tak keď som s niekým hral a on si vybral Rampart a hrdinu Ivora. Ten je podľa mňa až príliš overpowered vďaka tomu, že má špecialitu elfov a tak má zo začiatku asi 11 elfov. Dosť brutal výhoda.
Ono sa celkove v trojke hraje dosť na strelcov. V tomto je zase lepšia štvorka, kde niesú strelci až tak zvýhodnení.
Inak som si bral skoro vždy keď to bolo možné earth magic. Town portal je skoro až cheat, ale celkovo má asi earth magic najlepšie kúzla. Škoda len, že rozdiely medzi hrdinami boli v trojke skoro minimálne. Aj z bojovníka sa dal urobiť silný mág a naopak.
Čo som nemal rád, tak keď som s niekým hral a on si vybral Rampart a hrdinu Ivora. Ten je podľa mňa až príliš overpowered vďaka tomu, že má špecialitu elfov a tak má zo začiatku asi 11 elfov. Dosť brutal výhoda.
Ono sa celkove v trojke hraje dosť na strelcov. V tomto je zase lepšia štvorka, kde niesú strelci až tak zvýhodnení.
Inak som si bral skoro vždy keď to bolo možné earth magic. Town portal je skoro až cheat, ale celkovo má asi earth magic najlepšie kúzla. Škoda len, že rozdiely medzi hrdinami boli v trojke skoro minimálne. Aj z bojovníka sa dal urobiť silný mág a naopak.
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mě to teda cheatem nepřipadá.Všechno můžeš použít jen jednou denně a až pak když máš sílu kouzel hodně vysoko tak si můžeš města vybírat a jde to i dvakrát nebo třikrát.
Imploze RULEZZ
Imploze RULEZZ
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Přesuň je a drž přitom stisknutý ShiftFrco píše:ako sa da v 5 delit jednotky? lebo bud som lama a n00b ale ja to prste neviem, pls help, dufam ze to neni ako v dvojke, kde sa to nedalo. Vazne pomozte, lebo to je otazka zivota.

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.