Vampiria píše:Yachiko: Nezmlátila Tě někdy parta agresivních jehovistů dobře nabroušenými biblemi![]()
?

To není test, ale hraJab píše:Hehe, pěkně stupidní test. Asi dost podobně jako ty testy, kde vám samá céčka přinesou maximum bodů

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Vampiria píše:Yachiko: Nezmlátila Tě někdy parta agresivních jehovistů dobře nabroušenými biblemi![]()
?
To není test, ale hraJab píše:Hehe, pěkně stupidní test. Asi dost podobně jako ty testy, kde vám samá céčka přinesou maximum bodů
Bát? Většinou říkají, že tě Ježíš miluje apod.Vampiria píše:Yachiko: To mně dnes jakýsi pán tvrdil, že se mám bát Ježíše, jinak přijdu do pekla, že Ježíš mne spasí. Tak jsem mu odvětila, ať si jde tohle kázat do Bohnic, že já už v pekle jsem. Mě tyhle typy oslovují pořád, asi vypadám, že toho Ježíše potřebuji, nebo co
Co žerou thajci je mi fuk, dokud se nikdo nebude sápat po mejch psech (ne že bych mu to radila), ať si žere, co chce... Já preferuju kuřecí a hovězí.AlieN píše:Cesare: Takže třeba thajce úplně miluješ že? Oni totiž mají psy móc rádi. (třeba - pes na smetaně)![]()