Letí... lenže ja na satanizme vidím tak akurát hru na čarodejníkov... ale rozhodne mi sympatickejšie než kresťanstvo...

Moderátoři: Sadako, sevencreature
To je z jednoho fora... Docela zajimave, podle me :). Sice nevim, co je na tom vsem pravdy, ale neco asi jo.XXX píše:ale normalne mi je dakedy luto katolickych babiek,asi by som im nemal to srdce povedat ze cela ich viera je picovina,ze o Jezisovej bozskosti sa rozhodlo roku 313 na cirkevnom koncile v Nikkai hlasovanimze styri evanjelia ktore su v biblii boli pisane vyse 150az 300 rokov po kristovej smrti,pricom bolo omnoho viac evanjelii napr.Evanjelium o egypte.evanjelium podla Filipa,...z ktorych vybrali tieto styri a este aj tie upravovali a cenzurovali
ze katolicka cirkev nema nic spolocne s jezisovym ucenim,on sam v jednom liste varoval svojich ucennikov pred Pavlom,ktory sa povazuje za zakladatela cirkvi,ze je falosny a tak
ze v jednom evanjeliu ktore samozrejme nebolo zaradene do biblie sa pise ako vravi sam jezis zue miesto neho ukrizovali ineho a on to popzoroval zo strbinky v nedalekom mure
ze Barabas znamena v preklade Syn Bozi by im asi spravilo zmatok
ze sanhendrin ktory podla bible poslal jezisa pred pilata nemohol podla vtedajsieho prava zasadat v nooci,pocas obdobia zidovskej velkej noci,v sukromnych budovach,a keby aj cez toto vsetko vtedy zasadal tak ho mal pravo odsudit na trest smrti a nemuseli ho davat pred pilata ked chceli pre neho trest smrti
ze otcova spongia ktoru dali krostovi do ust predtym nez zomrel ma presne opacny ucinok,pouzivala sa ako rychla ozivovacia bomba,davali ju vycerpanim odpadnutym otrokom aby dalej pracovali
atd....atd ...uz sa mi nechce pisat