Tak třeba já krásnej jsem - faktSilverbow píše:Muzi maju krasu?Vampiria píše: Když muž muži závidí krásu, nazve ho buznou

Fanoušek je asi moc silný slovo. Ale rozhodně mám ten seriál rád.Lex píše:Daemon píše:nj, ale po tom zjednodušení to vypadá spíš jako náhoda než souvislost s nejničivější zbraní dvou vesmírů. Tedy dokud na to neupozorníš obrázkemvtipálek... že by fanoušek této Sci-Fi...?
Seriál či ten film... to první jsem viděl naposledy před 11 roky (možná, už je to dávno)... takže nevím jestli by se mi to teď líbilo :).Daemon píše:Fanoušek je asi moc silný slovo. Ale rozhodně mám ten seriál rád.Lex píše:Daemon píše:nj, ale po tom zjednodušení to vypadá spíš jako náhoda než souvislost s nejničivější zbraní dvou vesmírů. Tedy dokud na to neupozorníš obrázkemvtipálek... že by fanoušek této Sci-Fi...?
Před 11ti lety jsi mohl vidět vlčí mlhu, ale ne seriál z roku 1997Lex píše:Seriál či ten film... to první jsem viděl naposledy před 11 roky (možná, už je to dávno)... takže nevím jestli by se mi to teď líbilo :).Daemon píše:Fanoušek je asi moc silný slovo. Ale rozhodně mám ten seriál rád.Lex píše:vtipálek... že by fanoušek této Sci-Fi...?
Edit: sorry za off-topic... se to začíná množit...