Vallun píše:Jinak já si stěžuji na T-Mobile a svůj blbej Sony Ericsson J220i...od rána mi hlásí, že síť je nepřístupná, přičemž nabytej je, signál taky má....
Z toho si nič nerob, možno len Skynet preberá kontrolu
Vallun píše:Jinak já si stěžuji na T-Mobile a svůj blbej Sony Ericsson J220i...od rána mi hlásí, že síť je nepřístupná, přičemž nabytej je, signál taky má....
Tokkar píše:Zajímalo by mně jestli by lidstvo při kolonizaci nové planety poslalo napřed i účetní
Určitě, bez účtů nic nejde
Myslel jsem si to, ale chtěl jsem to slyšet z postižených řad.
Návod pana D. Adamse je rozhodně užitečná věc, jen doufám, že by to dopadlo lépe než v něm zbytek osídlení by přežil absenci účetních.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Tokkar, Vallun, Sirine - Kdyby jenom účetního. Na kolonizaci planety je potřeba poslat také úředního šimla. Ale protože je to nebezpečné, musel by to být úřední Kentaur.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
KEBULE píše: Nám zase zakazovali hrát Starcrafta a Unreala - sou to hajzli
Vždyť já mám na profilu jen 300 MB a proto můžu pařit jen GTA 1!!! a proto si to vynahrazuju střílením Zer doma
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě