).
).Stížnosti na všechno II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Stížnosti na všechno II
Pokračování předchozích stížnosti (hmm, vždycky jsem si myslel, že Blbá nálada a Stížnosti jsou jeden thread - očividně jsem se mýlil  ).
).

).
).Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.

prostě to menší varle, které mají, protože byli v mládí hloupí a nosili gay-slipy místo macho-trenýrekAdieu píše:Už ZASE je tu zmrtvíchvstání? Lidé nemající se Sigilem nic společného by za to dali i... své levé varle(?)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ty máš chloupky i na jazyku?Lerek píše:do hajzlu, teď jsem střihnul nůžkama na chloupky v nose do jazyka, to bolí!!!

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.

to ne, nejsem Tomáš Savka, ale zkoušel jsem si čistit zubní kámen, který se mi občas objeví na přední části dolního chrupuVampiria píše:Ty máš chloupky i na jazyku?Lerek píše:do hajzlu, teď jsem střihnul nůžkama na chloupky v nose do jazyka, to bolí!!!
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Lerek:   můžeš být rád, že Ti ten jazyk zůstal. Zubní kámen čistí zubař speciální škrabkou a nějakým činidlem, ne nůžky na porost v dutině nosní.
 můžeš být rád, že Ti ten jazyk zůstal. Zubní kámen čistí zubař speciální škrabkou a nějakým činidlem, ne nůžky na porost v dutině nosní.  

můžeš být rád, že Ti ten jazyk zůstal. Zubní kámen čistí zubař speciální škrabkou a nějakým činidlem, ne nůžky na porost v dutině nosní.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?

Lerek píše:do hajzlu, teď jsem střihnul nůžkama na chloupky v nose do jazyka, to bolí!!!
 Jsi mě fakt rozesmál. Nejdřív jsem si říkala, co jsi v tom nose s těma nůžkama dělal, že jsi se dostal až na jazyk..Mno, ale čistit si zubní kámen nůžkama, to jsou nápady.
  Jsi mě fakt rozesmál. Nejdřív jsem si říkala, co jsi v tom nose s těma nůžkama dělal, že jsi se dostal až na jazyk..Mno, ale čistit si zubní kámen nůžkama, to jsou nápady.  
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné. 
(anonym?)

(anonym?)