Náboženstvo

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Vampiria píše:Já psům neubližuji - jen v sebeobraně bych fysicky napadla zvíře. Jen mi přijdou neelegantní, páchnoucí a hloupí. S jedním psem dokonce bydlím v bytě, má ho pan domácí 8-)

Nebývám na ně sprostá a nejspíše to ani nepřeháním :-) . Jen mne to prostě obtěžuje a zdržuje, když už lezu ven na ulici, tak mám vždy dost dobrý důvod...tak si občas, když mám náladu a není mi blbě (což mi bývá dost často, ona moje fýsis na tom není nejlépe), trochu rýpnu...ale tyhle typy nějak přes zimu zalezly, nebo co 8-)
Jejich srdíčka jsou už tak dosti tetelivá (jak se tetelí tím všeobjímajícím altruismem), takže v táhle kose by se utetelila až k úplnému odtetelení a zástavě...:-)

Ad psi - jak který. Některý z nich v sobě vlka nezapřou a chytrý i elegantní jsou natolik, že daj polovině koček stokrát flek.
Že smrděj, to je fakt. ;-) Ale takovej násoska po dvou směnách v hospě, nebo upocená tělnatá baba v létě v tramvaji smrdí daleko hůř...;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Nahodou pudli su inteligentni (bez ironie 8-) )
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

mě psi moc nevadí, stejně jako Vampiria s jedním dokonce bydlím

když už mě nějaký takový člověk osloví, tak mu řeknu že nemám čas
Hodně mě ale naštvali nějací jehovisti (nebo co to bylo), kteří nám vlezli do paneláků, zvonili u dveří a cpali mi nějaký letáky. Ty už jsem měl sto chutí je pořádně seřvat :evil:
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

AlieN píše:mě psi moc nevadí, stejně jako Vampiria s jedním dokonce bydlím

když už mě nějaký takový člověk osloví, tak mu řeknu že nemám čas
Hodně mě ale naštvali nějací jehovisti (nebo co to bylo), kteří nám vlezli do paneláků, zvonili u dveří a cpali mi nějaký letáky. Ty už jsem měl sto chutí pořádně seřvat :evil:
Jehovisty obvykle uctivě pozdravím, pak dělám chvíli blbou, nakonec slíbím, že si o tom něco přečtu, a poprosím je o jednu "věž" a jedno "vstávat", s tím, že na ně v tu chvíli bohužel nemám čas.
No a pak se u těch časáků královsky bavím...
Občas si pro ně dokonce s kamarádkou chodíme do podchodu k nádru. Nasadíme pokorně zvídavý výraz, vyfasujem po jednom výtisku od obou plátků, poděkujeme a na privátě nad tím meditujem tak usilovně, až se za břicho popadáme. Sbírku už máme docela utěšenou...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

tak tohle nedělám, já ten jejich plátek četl jen jednou a od té doby je hned vyhazuju
(ale kdybych měl nědy nějakou opravdu špatnou náladu a někdo mi něco takové cpal, tak si to vezmu, začnu to před ním číst a nehorázně se mu vysměju :twisted: :twisted: :twisted: )
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Kde jinde se dočteš něco jako "přivodil si tím boží hněv a bolestivou smrt"...
Navíc je to docela inspirativní. Jednou jsme nad Strážnou věží dospěli k zajímavé teorii, že když se lidé smějí, pánu bohu stojí. ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

"Věž" a "Vstáváček", to je hustá zábava :lol: :lol: :lol: :lol:

Cesare: Mě obecně vadí nepříjemné pachy a mému nosu je nepříjemné téměř všechno. Takže se násoskům, zpoceným bábám a psům vyhýbám :-)

Akorát jsem v Praze nepotkala ještě mormony, v Brně jich bývalo plno a zde zatím nic 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

v Brně jsem teda mormona ještě nepotkal, jen při mé poslední návštěvě Prahy mě na Václaváku překvapil velký zástup Krišňáků, kteří si furt omílali to svoje hare hare
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

AlieN: Kamarád plánoval akci - až zase Kršnovci potáhnou Prahou, půjde vedle nich parta lidí ověšená věnci buřtů, v rukou budou držet husí stehna a do rytmu "hare hare" křičet: "žerte maso, maso žerte" :-D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Vampiria píše:AlieN: Kamarád plánoval akci - až zase Kršnovci potáhnou Prahou, půjde vedle nich parta lidí ověšená věnci buřtů, v rukou budou držet husí stehna a do rytmu "hare hare" křičet: "žerte maso, maso žerte" :-D
Nebo to ještě vylepšit a místo provolávání se naučit píseň od Umbrtky - "Maso se má jíst"... Verš "hovězí zapíjím mokem z pánova vývodu bokem" by IMHO rozhodil nejen krišňáky...:-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

hovězí bych v zájmu naštvaní většího počtu lidí zaměnil za vepřoví
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kong Bao-tan »

Mě zastavujou spíš jen jehovistky a eurotelácí atd...
Já si dokonce s jednou Jehovistkou chodím povídat. Ona mi nic nenutí, jen mi občas dá ten jejich časopis a já nemám to srdce ji říct, že to stejně neču. Jinak to je hrozně milá a sympatická paní se kterou se moc dobře povídá o čemkoliv. (Zajímavá byla debata o Hinduismu)
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Jiank, abych se ještě připojila k diskuzi o různých sbírkách; naše škola se jich docela často účastní - co taky čekáte jinýho od církevního gymplu, že ;-) . Párkrát mě lámali, ať na nějakou taky jdu, ale nemůžu i pomoct, mně to připadne jako vyžebrávání peněz z lidí. V pár sbírkách přispívá ale i naše rodina, většinou si někdo koupíme Kytičku proti rakovině, tkaničky nebo bílou pastelku pro nevidomé (což většinou doma se smíchem hodnotíme jako čin do budoucnosti, páč celá rodina máme nějakou oční vadu :lol: )

Jinak k "Probuďte se" párkrát jsem si to četla a jednou jsem myslela, že spadnu smíchy z křesla (což se nakonec naštěstí nestalo, páč máme doma docela tvrdou podlahu :-D ). Nic proti Jehovistům, někteří nejsou špatní lidi, ale otravovat mě s nějakejma časopiskama fakt nemusej :twisted:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

je fakt, ze se u toho obcas dost dobre pobavim. ale na sektu "vesmirnych lidi" nikdo nema. nechci to nejak propagovat, ale schvalne se kouknete na http://www.vesmirnilide.cz . ja sem se smal v kuse dve hodiny. to byla síla.
jinak jehovisty, kdyz prijdou, pozdravim, vyslechnu vemu casak, zabouchnu dvere a casak vyhodim(samozrejme do papiru).
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

...
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 6.3.2010 17:30, celkem upraveno 2 x.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“