Stížnosti na všechno II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Cozzinnni
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vallun: A to já mise plnil, taky jak bych jinak splašil score 500 000  To bych musel povraždit celý město
 To bych musel povraždit celý město
nebo 500 policajtů 

To bych musel povraždit celý město
 To bych musel povraždit celý městonebo 500 policajtů

"Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoliv jiný faktor, a opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Druhy, jež na tuto základní pravdu zapomněly, vždycky platily svými životy a svobodou."

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Do háje... asi jednou poruším nějaké to přikázání a vyvraždím půlku naší třídy, páč jsou to kreténové   

Nejenže se kvůli těm @&Đ[! posouvala tématická písemka z chemie, ale chemikářka se navíc nakrkla a udělala písemku dvakrát delší. To by samo o sobě nebadilo, ale ona ji udělala i dvakrát těžší Vrrr, bastardi jedni... ještě jednou udělají podobný exces a čeká je tohle
  Vrrr, bastardi jedni... ještě jednou udělají podobný exces a čeká je tohle   -
  - 

Nejenže se kvůli těm @&Đ[! posouvala tématická písemka z chemie, ale chemikářka se navíc nakrkla a udělala písemku dvakrát delší. To by samo o sobě nebadilo, ale ona ji udělala i dvakrát těžší
 Vrrr, bastardi jedni... ještě jednou udělají podobný exces a čeká je tohle
  Vrrr, bastardi jedni... ještě jednou udělají podobný exces a čeká je tohle   -
  - 
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Začínám mít vážné obavy o můj fajrfoks... Konkrétně kvůli podezřelému chování záložky na tohle fórum. Jednoho rána tak před týdnem jsem totiž zapnul počítač a zjistil jsem, že vedle sídlící záložce na fórum madbrahmíny vnutila tu ikonku morta. Teď se jen děsím dne, kdy se jí podaří tuhle asimilaci dokončit (změnit i link) a společnými silami začnou agresivně vnucovat svou vůli i všem ostatním. Vždyť z druhé strany sousedí se záložkou wikipedie a co bych bez ní dělal? Bojím se, že je jen otázkou času, než i poslední zbytky svobody v mém prohlížeči podlehnou této sílící hrozbě...