Stížnosti na všechno II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Vallun: A to já mise plnil, taky jak bych jinak splašil score 500 000
To bych musel povraždit celý město
nebo 500 policajtů

nebo 500 policajtů

So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Do háje... asi jednou poruším nějaké to přikázání a vyvraždím půlku naší třídy, páč jsou to kreténové
Nejenže se kvůli těm @&Đ[! posouvala tématická písemka z chemie, ale chemikářka se navíc nakrkla a udělala písemku dvakrát delší. To by samo o sobě nebadilo, ale ona ji udělala i dvakrát těžší
Vrrr, bastardi jedni... ještě jednou udělají podobný exces a čeká je tohle
-

Nejenže se kvůli těm @&Đ[! posouvala tématická písemka z chemie, ale chemikářka se navíc nakrkla a udělala písemku dvakrát delší. To by samo o sobě nebadilo, ale ona ji udělala i dvakrát těžší

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Začínám mít vážné obavy o můj fajrfoks... Konkrétně kvůli podezřelému chování záložky na tohle fórum. Jednoho rána tak před týdnem jsem totiž zapnul počítač a zjistil jsem, že vedle sídlící záložce na fórum madbrahmíny vnutila tu ikonku morta. Teď se jen děsím dne, kdy se jí podaří tuhle asimilaci dokončit (změnit i link) a společnými silami začnou agresivně vnucovat svou vůli i všem ostatním. Vždyť z druhé strany sousedí se záložkou wikipedie a co bych bez ní dělal? Bojím se, že je jen otázkou času, než i poslední zbytky svobody v mém prohlížeči podlehnou této sílící hrozbě...