Chyby, problémy a jejich řešení

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Tak nová instalace tomu pomohla a můžu začít hrát...Asi jsem posledně zadala, už nikdy hru nepouštět. :lol:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

Dá se nějak v BG2 sebrat předmět na dálku? z hlavního mozku mozkožroutů mi cosi vypadlo ale nedá se k tomu dostat. a taky by mě zajímalo jak otevřu tu schránku která je pod tou větší(ve vedlejší místnosti).
EDIT: ta schránka byl jen dočasný bug. po loadu to fungovalo správně.
Obrázek
@DI$
Sigilan

konzole

Příspěvek od @DI$ »

Dá se nějak pomocí konzole vytvořit kněz z Talosova chrámu? Sme to tam vybili a teď ho potřebujeme na jeden quest v Darkest Day... :shock:
... Ale člověk se doslova skládá z věcí, které nemají místo v prostoru a čase. (...) Odstraňte je - a zbyde vám opice, která neustále padá ze stromu. ...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Re: konzole

Příspěvek od Yachiko »

@DI$ píše:Dá se nějak pomocí konzole vytvořit kněz z Talosova chrámu? Sme to tam vybili a teď ho potřebujeme na jeden quest v Darkest Day... :shock:
uč sa roleplayu chlapče ;-) :twisted:
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

@DI$: smaozřejmě to lze... ale musíš vědět, kdo přesně to je...

Jinak, Yachiko má pravdu ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
@DI$
Sigilan

Příspěvek od @DI$ »

ste mi moc nepomohli, dacani :roll:
... Ale člověk se doslova skládá z věcí, které nemají místo v prostoru a čase. (...) Odstraňte je - a zbyde vám opice, která neustále padá ze stromu. ...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Vlasák píše:ale musíš vědět, kdo přesně to je...
Jaký kněz z Talova chrámu? Pokud se nepletu, paňáků tam je jistě víc. Kde stojí?

EDIT: jak jsem koukal do vedlejší threadu, tak sám pořádně nevíš, kdo to je, ale aspoň tam padlo jméno... to to nešlo říct rovnou?

Kód: Vybrat vše

CLUAConsole:CreateCreature("TALMISS")
nebo

Kód: Vybrat vše

CLUAConsole:CreateCreature("TALMISS2")
Jedno z toho je ona, nevím, jakou přesně potřebujete.

Obrázek
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Ty seš prostě až moc lawful good, Vlasáku, proč se snažíš pomáhat idiotovi, co tě i přes tvou snahu mu pomoct, nazve dacanem? ;-)
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Adieu: myslet si můžu leccos, myslet si můžu i to, že když se neumí vyjádřit, tak se na to vybodnu... dacanem ať si mě pro mě za mě nazývá, příště už mu třeba proto nikdo nepomůže...

...ale zas si tu říkat, že jsme idioti, je taky zbytečné, což?

;-)

Obrázek
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Když ty seš takovej příklad ctnosti, že by ti záviděl i Ježíš a Mirek Dušín dohromady! :-P :lol: Ale máš asi pravdu...
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
@DI$
Sigilan

Příspěvek od @DI$ »

Za dacana se omlovam, akorat me nastvalo, ze sem prijdu pro radu a vy se mi vysmejete... kazdopadne ta marka se jemnuje Mistress Ada...
Sem si nemohl vzpomenout na to jmeno, kdyz byla mrtva a zadnej save kde este zila sem uz nemel
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

@DI$: kdybys pozorně četl poprvé, viděl bys, že se ptám, kdo ten kněz přesně je... takže nějaké vysmátí není na místě...

...a kdybys pozorně četl podruhé, viděl bys, že požadované příkazy konzole tady už jsou... ;-)

...ale v poho ;-)

Obrázek
@DI$
Sigilan

Příspěvek od @DI$ »

Vlasák píše:@DI$: kdybys pozorně četl poprvé, viděl bys, že se ptám, kdo ten kněz přesně je... takže nějaké vysmátí není na místě...

...a kdybys pozorně četl podruhé, viděl bys, že požadované příkazy konzole tady už jsou... ;-)

...ale v poho ;-)
to bylo na Yachika. Jinak prikazy do konzole mam, nasel jsem i nakej creature list, ale jak poznat z tech nazvu co je co :shock:

EDIT: v jednom navodu jsem si precetl, ze neni potreba Mistress Ada, ale nejakej Baurian Arathor, kterej tam nebyl ani na zacatku a neni tam ani ted :shock: Je to postava ciste z Darkest Day.
Teferi
Sigilan

Příspěvek od Teferi »

Zdarec, chtěl bych se zeptat ta romance se neřídí podle herního času že? Řídí se tedy podle čeho? Podle příběhu? Takže abych pokročil v romanci, musím pokročit v příběhu? Měl sem totiž teďka na počálu takovej menší problém a chtěl bych zjistit jestli se mi nezrušila romance u mích oblíbenců :roll:
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Podle reálnýho času. Řádově to je něco okolo hodiny, postup ve hře má vliv tušim jenom na ty speciální love talky- např Phaere atd.
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“