Stížnosti na všechno II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuji si na naší nemožnou učitelku na děják. Kvůli mapce železnice z 19. století si mě pozvala do kabinetu a dala mi prázdnou mapku Česka a mapku železnice, na které je ČeskoSLOVENSKO
!!! Jak mám sakra poznat, kde je ta zasraná železnice přesně, protože když to nebudu mít na centimetr přesně, tak mě zejtra pěkně zjebe!!!

So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Landor: Tohle harddisky umí, ale snad jen pomocí nějakých vlastních nástrojů. Ještě jsem to taky viděl na několika noteboocích. Jak se ti to povedlo nastavit (a zapomenout)?
Low level formát pomůže, ale to asi není to, co chceš..., zkus najít na Googlu jak to obejít, ale pozor, téměř na 100 % to bude různé pro různé výrobce disku.
Low level formát pomůže, ale to asi není to, co chceš..., zkus najít na Googlu jak to obejít, ale pozor, téměř na 100 % to bude různé pro různé výrobce disku.
Žralok, který štěká, nekouše.
Já nevím, nic sem stím nedělal. Teď sem to po 15 minutách zapl a už to naběhlo. Ten disk mě vposlední době nějak zlobí, furt se seká a tak.drake127 píše:Landor: Tohle harddisky umí, ale snad jen pomocí nějakých vlastních nástrojů. Ještě jsem to taky viděl na několika noteboocích. Jak se ti to povedlo nastavit (a zapomenout)?
Teď sem odkázaný na to, že si to bude dělat co chce. Snad se mi aspoň podaří vše zálohovat.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě ti *silně* doporučuji disk hodit ze skály (a dole samozřejmě sesbírat a dát do sběrny), popř. projet nějakou diagnostikou a pokud dopadne dobře, tak na něj dávat jen filmy ap.Landor píše:Já nevím, nic sem stím nedělal. Teď sem to po 15 minutách zapl a už to naběhlo. Ten disk mě vposlední době nějak zlobí, furt se seká a tak.
Žralok, který štěká, nekouše.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To chceš být otrokem takového diktátora..? (ještě k tomu psychicky narušeného) ...Už být tebou šupajdím pro nový hdd a z tohoto naopak udělám jen toho SLAVEaLandor píše:Teď sem odkázaný na to, že si to bude dělat co chce. Snad se mi aspoň podaří vše zálohovat.

BTW - co je to za značku..?
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Tak ono by se mělo zálohovat i tehdy, když vše běhá jak po drátkách... lidi jsou v tomhle stále nepoučitelní
Ono totiž ne nadarmo je u té elektroniky psané, že má nějakou spolehlivost, která není 100% 
Ono samozřejmě nejde zálohovat vše, ale životně důležitá data ano - exnutí disku či neopatrné omylné smazání věci xyz naštve a pořádně, ale to důležité je díky záloze stále na světě.

Ono samozřejmě nejde zálohovat vše, ale životně důležitá data ano - exnutí disku či neopatrné omylné smazání věci xyz naštve a pořádně, ale to důležité je díky záloze stále na světě.
Frosty, hele nedělej si legraci, nebo tě klepnu přes prsty.
Trochu už i začínám pochybovat, že z toho SLAVe někdy bude.
Zatím se to chová střídavě oblačně střeleně (+- autobus, jednou jede, pak zase ne-e), tak nevím, zda z tama ty data dostanu, nebo ne.
Frosty, Nuke: Je to WD 60 GB. Mám už ho několik (spoustu) let.
Ten screen není přímo můj, jen výstižně popsal moji situaci.
Vlasák: Dejme tomu, že disk se zaplňuje průběžně..
Ta nejdůležitější data z tama snad dostanu, ale doufám, že z tama toho vytahám co nejvíc.
Trochu už i začínám pochybovat, že z toho SLAVe někdy bude.
Zatím se to chová střídavě oblačně střeleně (+- autobus, jednou jede, pak zase ne-e), tak nevím, zda z tama ty data dostanu, nebo ne.
Frosty, Nuke: Je to WD 60 GB. Mám už ho několik (spoustu) let.
Ten screen není přímo můj, jen výstižně popsal moji situaci.
Vlasák: Dejme tomu, že disk se zaplňuje průběžně..

Ta nejdůležitější data z tama snad dostanu, ale doufám, že z tama toho vytahám co nejvíc.
nuke: no, nevím jestli by to k nečemu bylo. Každopádně, už to heslo nechce (zatím), windows se občas samy resetují (bluescreen, nebo i bez), jednou to bios harddisk nenajde, po chvilce vypnutí ano. No, těším se až se opět objeví password požadavek. Takže to každopádně vypadá na R.I.P. v blízké budoucnosti.
drake127: Ty máš zkušenosti s nějakým diagnostickým programem, který bys mi doporučil?
drake127: Ty máš zkušenosti s nějakým diagnostickým programem, který bys mi doporučil?