Anime & Manga

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ave: Jak píše CrowX, Media Player Classic je součástí CCCP.

CrowX: :-P 8-) Líbí se mi její hudba, příběh i charakteristika...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ja ju nemám rád spolu s Mireille - je taká ako celý Noir - nelogická a úplne odrthnutá od reality - malé dievčatko (ja fakt neviem koľko má rokov, ale je asi staršia ako Mireille? - proste Noir) - nemá pomaly viac ako 50 kg a zametie so 100 kg chlapmi ako nič. :roll:

Ak mám spomenúť svoje obľúbenejšie postavy tak asi Kenshin (Rurouni Kenshin) , Motoko Kusanagi (GitS) a ešte Killy (Blame!).

edit: preboha ako som mohol zabudnúť na Onizuku? :shock: - takže ONIZUKA Eikichi - (GTO) :-D
There is a limit to stupidity.
182
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

sevencreature píše:Ave: Jak píše CrowX, Media Player Classic je součástí CCCP.

CrowX: :-P 8-) Líbí se mi její hudba, příběh i charakteristika...
Součástí???Ale vždyť tam není

EDIT:Normál nětam vůbec není :-( .Nejmenuje se to trošičku jinak??
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ale je. 8-) Včera som to nainštaloval tiež a je tam - v záložke 5-ty v poradí. :roll: Urobila si všetko tak, ako je to napísané v postupe inštalácie na tom odkaze, ktorý ti 7c napísal? Najprv si mala stiahnuť a spustiť CCCP Insurgent.exe - potom odinštalovať všetky codecs, ktoré zostali (add/remove programs), reštartovať comp a nakoniec nainštalovať CCCP2005.exe. ;-) A pri inštalácii si nezabudnúť zvoliť, aby sa inštaloval MPC a radšej aj Zone Player. ;-)
182
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

CrowX píše:Ale je. 8-) Včera som to nainštaloval tiež a je tam - v záložke 5-ty v poradí. :roll: Urobila si všetko tak, ako je to napísané v postupe inštalácie na tom odkaze, ktorý ti 7c napísal? Najprv si mala stiahnuť a spustiť CCCP Insurgent.exe - potom odinštalovať všetky codecs, ktoré zostali (add/remove programs), reštartovať comp a nakoniec nainštalovať CCCP2005.exe. ;-) A pri inštalácii si nezabudnúť zvoliť, aby sa inštaloval MPC a radšej aj Zone Player. ;-)
Cože tak to jsem asi všechno neudělala.Já jsem ale lama.A teď to určitě po****

EDIT:Jaký programy a kde??Sorry ale já jsem fakt lama

EDIT:už to jede ale stáhla jsem nějak moc krátkéasi sekundové upoutávky

EDIT:Jak dlouho průměrně trvá stažení asi 7 dílů??Právě mi projíždějí díly jeden až pět a asi to bude sakra dluho trvat :-?
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX píše:nemá pomaly viac ako 50 kg a zametie so 100 kg chlapmi ako nič. :roll:
No, to je spíš trend - vem si třeba Fruits Basket a nekonečně dalších anime/mangy :-D Resp. feature.

V Rurouni Kenshin byla moje nejoblíbenější postava Saitou :-P 8-) Ale jinak se mi RK manga moc nelíbila - OVA je ale prima.
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 13.1.2006 22:31, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

No ale práve Noir je iný v tom, že tam nie je nič nadprirodzené - vlastne by to bolo mohlo byť dosť reálne, keby to nebolo tak hlúpe - a ako vysvetluješ ich vek? Mirreille vypadá aspoň dvakrát staršie než Chloe, ale pritom Chloe musí byť staršie ako Mirreille. :lol: :roll:
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: No mě teda Noir nepřijde jako realistické anime (spíš něco jako fantasy/mystery?). Chloe je nejspíš mladší než Mireille (protože byla očividně mladší než Kirika a ta byla podle mého dojmu stará zhruba stejně jako Mireille). Už si to moc nepamatuju... Nepleteš si Chloe a Kiriku? Ale nejspíš se na Noir někdy podívám zase znova (s tím, že některé pasáže přeskočím).

Zajímavé, jak mi jediná postava dokáže zkazit celý seriál :-)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

:shock: :lol: Fakt - ja som si ich pomýlil - Chloe bola tá s tými nožmi, že? - Ale to je vlastne jedno - aj tak to nesedí - hlavne myslím stvárnením postáv/tvárí - tento rozpor je patrný v časti, kde je ukázané ako zabila Mirreilliných rodičov - Kirika bola staršia ako Mirreille min o dva roky a pravdepodobne Chloe má vek ako Mirreille, prípadne je o rok staršia - ale Mirreile je aj tak zobrazená ako úplne dospelá žena, pričom Kirika a Chloe sú "deti/teenagers". :lol: :roll:
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: No taky Mireille je evropanka :lol:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Viděl někdo Those Who Hunt Elves? Vypadá to zajímavě - 3 postavy loví elfy ve fantasy světě (kde se nějak ocitli s tankem), aby se mohli dostat zpět do Japonska.

Super :-)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

:-? Nápad nič extra - v rôznych obmenách použitý xy-krát - ja som to nevidel, ale čo je na tom tak dobré, resp prečo lovia elfov? :?:
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: :lol: Nj, není to moc originální :-)

Děj tam není až tak podstatný - je to taková komedie/fantasy. Jde o to, že zaklínadlo, které je má poslat domů je rozbité a umístěné na kůži několika elfů - musí je najít a to zaklínadlo složit dohromady (odkouzlit z jejich kůže).
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ľutujem dotyčných elfov. :cry: :lol:
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: No většinou to jsou očividně elfky :wink: - ale není to ecchi, jen komedie :lol:
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“