Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Na audiofinde je k stiahnutiu Bowieho trojcedeckova Platinum Collection o objeme 50 piesni- neviete, ci to uz ide kupit v CR/SR? Zase to vidim tak, ze moj discman bude minimalne na dobu jedneho mesiaca plne obsadeny :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Tak jsem si po delší době pustil Sex Pistols a jsou pořád stejně dobrý, jestli ne lepší. Poslouchá někdo? (Můj tip je Hamster ).
Si senor ! la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Ja som si dnes dal Live Eru od Guns N' Roses, a to je pecka... Niektore veci su o dost lepsie nez studiovky, aj ked live era je tiez v podstate studiovka s dohranymi divakmi :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Anthrax píše:Tak jsem si po delší době pustil Sex Pistols a jsou pořád stejně dobrý, jestli ne lepší.........
Tak toto v nasej krcme pocuvam furt v ,,dzuboxe,, ( spolu so SOAD) , az kym mi nejaky debilny nacek nepride dat na pi*u (ale vacsinou mam v ruke billiardove tago takze je klud )
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
SoaD už jsou opravdu všude, ve čtvrtek jsem se dokonce dočtl v novinách, že v UK jsou v prodejnosti momentálně na druhém místě, společně s umělci typu Robbieho Williamse, Madonny nbeo Green Day... Nj, můžou si za to sami
Ajantis_CG_thief píše:SoaD už jsou opravdu všude, ve čtvrtek jsem se dokonce dočtl v novinách, že v UK jsou v prodejnosti ...
no ja sa o toto nestaram ,ani nesledujem TV alebo radio,proste ich pocuvam bez ohladu na to aku maju popularitu,takze neviem ako je to u ostatnych posluchacov radia atd...
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Raider: tak ať si je poslouchá kdo chce, ale nejhorší na tom je, že se tahle změna projevuje i na jejich hudbě- holt jim zachutnala ta sláva u mas, takže se jí ještě více přizpůsobují... (viz Mezmerize a Hypnotize) :-/ Ale zatím se to ještě dá poslouchat, snad nedopandou jako Eminem... btw třeba jeho album Marshall Mathers bylo ještě skvělé, ale jaká obluda je z něj dnes...
Ajantis_CG_thief píše:coby182: Green Day tak hlavně už začali. Ale přece jen myslím (a doufám), že ke Green Day mají naštěstí ještě poměrně daleko...
No nerk bych ze zacali, treba album Dookie bylo este takovy neskodny...
Btw zajimavy je ze obe kapely spojuje postoj k politice USA :) asi je to dneska v mode :D
coby182: no v módě je to dneska každopádně, ale u Systémů mi to vždycky přišlo upřímnější (ostatně u nich primárně nejde o pana Bushe, ale o celou lidskou společnost). Navíc oni tenhle svůj postoj neprezentovali jen v hudbě, načež si nešli pro ceny MTV... (snad se toho ani nedočkám)
btw dnes jsem viděl South park se skupinou KoRn- super, měl jsem radost