Mne sa tiez podaril jeden pekny trapasik.
Bola zima, mali sme lyziarsky vycvik.
Boli sme na martinskych holiach, v takom hotelceku, v sutterene bol pub, nad nim vstupna hala a jedalen, a nad tym 3 poschodia a v nich izby. (na 1. sa bojovalo a chlastalo, na 2. boli Cesi, na 3. sa hulilo)
Kazde poschodie sa vetvilo na chodbicku vlavo a vpravo, ktore ustili do dalsich chodbiciek vlavo-vpravo. A medzi lavou stranou lavej chodbicky a pravou stranou tej istej chodbicky sa v noci bojovalo, lebo tu sme boli ubytovany my. Medzi lavou castou a pravou, niekde v strede boli ubytovany akysi Slovaci.
V ten vecer som siel do pubu pre nieco na pitie - kofolu. Celkom som sa tam dole zabavil, lebo som zbadal NASICH profakov ako piju chlast a spievaju nacisticke pesnicky

(Lerek by mal radost)
Neskvor vecer, ked sme nazhromazdili vsetko potrebne (medy, dzemy, pomarance a sumienky) zacala gulovacka (skvor "jedlovacka", najviac sa hadzali pomarance)
Ja s triedou na pravej strane a druha trieda na lavej. Okuliare som si dal predtym dole, aby sa neznicili a v chodbicke bolo dost sero, no bola aj dost uzka, cize som nieco vecsinou trafil ... bohuzial.
Ono totizto ty Slovaci sa vracali do izby uprostred nasho boja. Chvylu postali na chodbe a kukali, ako sa pred nimi pohybuje ovocie a krabicky s medom obrovskou rychlostou z jednej strany na druhu. Isli teda ku svojej izbe (boli tam zo 2 zeny a muz ci tak dako), ako tak okolo nich obletovali pomarance ...
Mna trafili polkou pomarancu, nastval som sa a hodil som ho naslepo. Moj pomaranc trafil ... rovno do hlavy, len skoda, ze trafil prave jednu z tych zien, co sa snazili dostat do svojej izby. Rozprskol sa na kusky. Vsetci prestali hadzat, nastalo hrobove ticho ... a do toho moj hlas: "Co sa stalo? Koho sme trafili?" Tie zeny s muzom zaliezli do svojej izby a az neskvor som sa dozvedel, koho som ja slepuch vlastne trafil ... a kam.
No bola to prca na druhu, len ten trapasik ... nastastie profaci nic nevedeli a ani sa mozno nedozvedeli ... a dufam, ze ty Slovaci ma nespoznaju, ak sa nahodou niekedy stretneme ...