Blbá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- wosmahl
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Když sem před chvílí přišel domů tak sem si všim že obal od originálky diabla leží rozkousanejh od psa na stole. Kouknu dovnitř a vidm všechny CD kromě LoD... Co se stalo s nim netušim, jen doufám že někde vcelku leží.
EDIT: Tak cd sem našel... Na první pohled je f poho (pokud se díváte ze strany kde je potisk), ale když se kouknete z tý druhý, tak sou tam takový pěkně vylisovaný otisky zubů :GGRRRRRRRRRR zabít ho: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ještě že to mám vypálený... Ale s hraním po Bnetu bude konec...
7c-edit: Výsledná známka z diktátu 5-
EDIT: Tak cd sem našel... Na první pohled je f poho (pokud se díváte ze strany kde je potisk), ale když se kouknete z tý druhý, tak sou tam takový pěkně vylisovaný otisky zubů :GGRRRRRRRRRR zabít ho: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ještě že to mám vypálený... Ale s hraním po Bnetu bude konec...
7c-edit: Výsledná známka z diktátu 5-

Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
javor: Jojo, to je běžná praktika ČT 2. Taky bych ten sport dávala do TV jen, když tam zrovna nic jiného zajímavého není (a to je tak 99% času - proč to vždycky takhle vyjde
?). Občas kvůli extrémnímu posunu času při vysílání nějakých zápasů nedali film vůbec. 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
no...svět je zatraceně hnusnej...já včera sekla s ošt...jo, když umíte trochu víc s pc než chlap
....tak Vás zruší....takže jsem s tím sekla...kčertu - teď už si ty vlastní stránky udělat musím...na druhé straně takový šovinista jako dotyčný člen tam prostě nebude mít přístup
a já tam budu mít vše co chci

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Je sobota a já jsem v práci. To mě až tak moc neštve. Ale včera jsem byl celý den pryč-byl jsem na Slovensku a tvdě pracoval, abych zajistil práci pro sebe a 4 lidi do konce roku a na první pololetí příštího. Vrátil jsem se dost pozdě. A dnes jsem zjistil, že co mělo být hotové není a tím pádem nesplním zakázku na pondělí at o velmi důležitou Lidi se k něčemu zaváží a pak zneužijí důvěru a moji nepřítomnost - vykašlou se na všechno.
Jsem tak naštvaný, že v pondělí zruším díky tomuto dvouletou spolupráci s jednou firmou a dva lidi vyhodím pro hrubé porušení pracovní kázně. Teď abych vzal auto a objel možné brigádníky a dnes a zítra místo odpočinku to udělal sám.A to mě čeká další tvrdý týden.
Jestli někdo zvás někdy začne podnikat a bude mít zaměstnance, neserte se s nima. Žádné sociální cítění, žádné výhody - zákoník práce a ani milimetr čehokoliv na víc. Čím slušněji s lidma jednáte tím hůř dopadnete. Já jako zmaměstnanec a jejich nadřízený to mám ještě horší - jsem mezi dvěma šutrama.
Jsem tak naštvaný, že v pondělí zruším díky tomuto dvouletou spolupráci s jednou firmou a dva lidi vyhodím pro hrubé porušení pracovní kázně. Teď abych vzal auto a objel možné brigádníky a dnes a zítra místo odpočinku to udělal sám.A to mě čeká další tvrdý týden.
Jestli někdo zvás někdy začne podnikat a bude mít zaměstnance, neserte se s nima. Žádné sociální cítění, žádné výhody - zákoník práce a ani milimetr čehokoliv na víc. Čím slušněji s lidma jednáte tím hůř dopadnete. Já jako zmaměstnanec a jejich nadřízený to mám ještě horší - jsem mezi dvěma šutrama.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Damned... Moje podozrenie na horucku prudko stupa, priserne ma boli hlava a je mi zima... A nemozem najst ziadne dementne paraleny, co mi na nalade nepridava...
Na druhu stranu (a ako pevne dufam) bolest hlavy moze byt sposobena tym, ze som cely den behal po meste v bunde (aj napriek relativnemu teplu) a zima proste tym, ze je zima... Mno, uvidim, teraz je ale zrovna cas, ked by sa mi horucka do kramu vazne nehodila... :(

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Heh, tohoto sa uz asi nezbavim, ze? :) Mne je jedno, ci je to paralen, ibalgin, kokain alebo oranzova jahoda, len aby to vyhnalo tu zasranu bolest z hlavyLerek píše:kašli na paralen, podporovat zentivu je v podstatě stejné, jako podporovat KFC a McDonald ;) proto ber nurofen! (aneb vyhánění čerta ďáblem)

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
když tedy cokoliv, tak proč nezkusit CZ75?Elessar píše:Heh, tohoto sa uz asi nezbavim, ze? :) Mne je jedno, ci je to paralen, ibalgin, kokain alebo oranzova jahoda, len aby to vyhnalo tu zasranu bolest z hlavyLerek píše:kašli na paralen, podporovat zentivu je v podstatě stejné, jako podporovat KFC a McDonald ;) proto ber nurofen! (aneb vyhánění čerta ďáblem)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
máš mylné představy o fungování zbraní, bordel by asi nebyl ani tak na stěně, jako spíš na zemi (pokud by kulka vůbec prolétla) a uklidil by to kdo jiný než maminkaAlieN píše:Kdo by pak uklízel ten bordel na stěněLerek píše:když tedy cokoliv, tak proč nezkusit CZ75?![]()

"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, dakujem, toto mi vazne dokonale zdvihlo naladuVampiria píše: Hmm, tak i přes to, že mám mrtvý mobil a s ním i hromadu čísel, mi dnes docela dobře zvedl náladu koncert Placebo na ČT 2...