Ahoj - napiš mi na ICQ 325924611 - tohle je na dlouho, taky se mi to stalo, příčin může být více...raider píše:Momentalne hram M&M7 za temnu stranu.Mam problem.... potrebujem z Oblacneho mesta doniest ,,dzbany premeny,, ...z vycvikovych prostor (to su tie Mlzne steny). Su tam 3 portaly,ktore ma teleportuju do 3 dalsich casti ...takze z kazdej casti som zobral kluc,vratil som sa do hlavnej miestnosti ,pouzil 3 kluce na 3 zamky,dvere sa otvoria a su tam sudy a 1 truhla.Zrejme tam by mali byt tie dzbany premeny.Otvorim truhlu a ......NIC. Je prazdna.Tie dzbany by mali byt tam,alebo su niekde inde schovane?
Might and Magic [M&M]
Moderátor: Vallun
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Arkanis píše:Ja som ju hral za temnu stranu, ale pocul som ze za svetlu je to lahsie vdaka obraným kuzlam

Nejlepší obrana je útok. A temným se v útoku nic nevyrovná. K čemu by se bránili, když na 2-3 shrapmetaly dostanou draky, titány a jinou havěť. Sedmička je za světlo o dost těžší (i když zase třeba taková paralýza je super).

Koveras: asi to zacnem odznovu. Dzbani nie su kde maju byt a objavili sa aj dalsie chyby.Pri rozmiestneni sosiek na podstavce su dve sochy v pohode a tretia sa tam nechce umiestnit...uz som to preklikal po milimetri a nic.A este jedna chyba na ktoru si nespomeniem. Uz som to pod winxp presiel 3x ,ale toto mi este nerobilo.A to som si usetril pre buduceho licha skoro 300 bodov na temnu magiu. 

"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jab píše:Arkanis píše:Ja som ju hral za temnu stranu, ale pocul som ze za svetlu je to lahsie vdaka obraným kuzlam
Nejlepší obrana je útok. A temným se v útoku nic nevyrovná. K čemu by se bránili, když na 2-3 shrapmetaly dostanou draky, titány a jinou havěť. Sedmička je za světlo o dost těžší (i když zase třeba taková paralýza je super).

raider: A dával jsi tu sošku na správný oltář?
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já měl problém sošku umístit v Brakadě. Tam si ji úspěšně umístil? A další je tušim v Tatalii, pokud mě paměť neklame. Jo a ta poslední by skutečně měla být v Avlee.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
raider: Je to ten, co je za těma Starodávnýma ještěrama a podobnou havětí, že?
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jj to je oltář s posvěcenou vodou a úkol pro druida.
Ten druhý je na tom ostrůvku obsypaný elementály vody. Jj mělo by to jít. Pokud to nejde, zkusil bych to později, tak jsem to vyřešil i s tou Brakadou.
Plnit jiné questy a po čase se k tomu vrátit.
Ten druhý je na tom ostrůvku obsypaný elementály vody. Jj mělo by to jít. Pokud to nejde, zkusil bych to později, tak jsem to vyřešil i s tou Brakadou.
Plnit jiné questy a po čase se k tomu vrátit.
Shrnutí:Jab píše:Arkanis píše:Ja som ju hral za temnu stranu, ale pocul som ze za svetlu je to lahsie vdaka obraným kuzlam
lehčí je to o trošku za světlo - je mnohem menší šance, že uděláš chybu, ale platíš za to větší nudou.
za temno je to taky v poho - krom trošku tendenčních hlášek, ale je větší zábava a vzrušení tím, žes přeci jen snáze zranitelnej... je to tedy dost o rychlosti...
No, zkoušel, zkoušel - já neříkám, že je to těžké za zlé, ale přeci jne za Dčka se dopředu nacastíš a pak, když na to přijde nic neřešíš a umlátíš draka holejma rukama, aniž by Ti něco moc udělal;) Pokud by ses spoléhal jen na shrapmetaly, musíš se přeci jen dost snažit je všechny ryhcle a efektivně uplatnit;)Jab píše:Vallun: Hele a zkoušel jsi už pořádně ty shrapmetaly?
- jinak bych je zkusil rád, ale viz dříve - WinXP není MM friendly... - a v devítkách jsem se k nim ještě nedostal:( - nemohu toevřít pevnost Impů:(