Blbá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

:evil: Ta moje Babylonská sestava m už **** :!:
Všechno se kouše, myš pluje jako ožralá, 2 minuty trvá než načte word, Mozilla nebo ACD See, nemluvě o Corelu, kterému to trvá asi 5 minut. Nefunguje mi téměř žádná hra, pokousává se i Doom, kauždou chvíli se mi schodí rozlišení z 1024/768 na 640/480. :roll:
Do vánoc jestli nebude nové PC, tak tato parodie na počítač dostane řádnou mlatu :twisted: .Ještě chybí pár tisíc a půjde do šrotu...
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ach jo... bolí mě nohy, mám zatraceně moc práce, kterou musím co nejdřív udělat a do toho mám mizernou náladu z toho, že jsem musela zrušit svou účast na derniéře Popelky nazaretské, protože se mi to totálně krylo s dissem. Připadám si jako ten největší ksindl.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Hmm, mám horečku a jsem příšerně nachlazený :evil: Tomu říkám radost :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Heh.. Kdopak pujde zitra do prace? Ja..
Heh.. Kdopak pujde v sobotu do prace? Ja..

:roll:
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

:cry: Nebyť sku*venej choroby, mohol som byť teraz úplne niekde inde... :cry:
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Sorry, že začnu trochu zeširoka...
Je to asi pět, šest let nazpátek, co nás naše Tarče obdarovala bohatým vrhem deseti velice čilých štěňat... Měli jsme je všechny samozřejmě velice rádi, ale obzvlášť nám k srdci přirostli tři prezenti - jedna čubina, kterou jsme vymazlili hrobníkovi z lopaty a pak dva pejsci, které jsme prodali jako poslední. Jak se tak štěňata ztrácela do širého světa, člověk z toho měl takovej divnej pocit, jakože je na nádvoří najednou děsně prázdno - takže o to víc jsme si oblíbili ty poslední dva kousky - Čuk a Gek jsme jim říkali...;-) Jeden z nich šel na Kunštát, druhýho jsme udali docela sympatický rodině od Znojma. Znojemský policajti, který sem občas jezdili, toho psa znali - náramně se jim líbil a údajně byl i naprosto bezproblémovej - zůstával za plotem, nikoho nepokousal, agresivní nebyl... Nevím jestli párkrát v noci štěk, nebo co - každopádně jsme se teď dověděli, že ho někdo otrávil.
Můj názor na lidi, kteří tráví sousedům psy, je už léta dosti vyhraněný a vesměs jim všem přeju, aby umřeli na střeva vyhřezlý prdelí, či něco na ten způsob...
Kdo nikdy neměl psa, asi to těžko pochopí - ale když si tak vzpomenu na ty dvě poslední štěňátka, jak se nám batolily po chodbě, doufám, že ať už to udělal kdokoli, stane se mu něco strašlivýho. Ta rodina, který jsme to štěně dali, prej nemohla sehnat šarplanince, takže si pořídili něco podobnýho - a sice kavkazáka. Kdybych nevěděla, že v konečným důsledku by to odnesl buď ten kavkazák nebo jeho majitel, skoro bych se modlila, ať ten novej pes tomu zmrdovi ukousne nos nebo rovnou prokousne krk.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Pri takychto ludoch zabudam na ideal, ze nasilim sa nic nevyriesi... :-? :cry: Fuck him, damn him, kill him? Maybe...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Parchanti, tohle nikdy nepochopím. Sousedce takhle otrávili postupně všechny kočky.

wosmahl: to bude brácha rád ;-) . Kámoška má bígla, který také neomylně rozkousává ty zajímavější věci, jako občanku, kartu do práce apod. :-D . Nejvíc mě pobavilo, když jsem dostala od ní čokoládu k narozkám, kde už taky na obalu byl otisk psích zubů. :-D
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

To snad ne! Právě jsem zjistil, že díl south parku z tohoto týdne byl poslední z desáté série a jedenáctá sérii začíná až v březnu! Arghh!!! :evil:
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Tak jsem dneska přijel domů z DISSu a ouha, nějaký kretén nám v bytě zalepil zámky lepidlem. Asi se mu nelíbilo, že pan domácí přes víkend předělával pokoj. :evil:
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Mé obavy se naplnily. Menza Jednota přestává s vařením teplých večeří. Sotva co s nimi tento měsíc začali, již zase končí. Důvodem k tomuto kroku je nezájem ze strany ostatních studentů - což musím uznat, protože jsem večer v Jednotě nikdy nepotkal více než tucet lidí najednou.
Tímto však bohužel přijdu o spolehlivý zdroj vcelku poživatelné stravy za bezkonkurenčních 30 Kč. :evil:
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Dnes je vážně debilní den. Musel jsem vstávat do školy před 7 a už od rána je mi pořádně špatně, což se mi teď OPRAVDU nehodí. O přestávce při cestě 3 zastávky do lékárny mě odbavil kontrolor o 500,- , protože jsem si nepochopitelně zapomněl vyřídit jízdenku na prosinec. Hned po škole jsem začal pracovat na úkolu do Ústavního práva, jelikož deadline byla v 20 a stihl jsem to o 11 minut, bo jsem četl materiály z laptopu už v tramvaji. Nu, teď jsem to konečně dokončil a měl bych se jít učit ekonomii. A cítím se děsně nemocně, paráda.
Krokyn
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krokyn »

den blbec...
vyrážel jsem po hektickém ránu v půl sedmý na autobus
polil jsem se kafem
pak jsem na ICQ zjistil, že existujou další tři Krokynové (jeden se náhodou díky nicku ke mě připojil a domníval se, že jsem někdo jinej)
a to zbývají ještě dvě hodiny do oběda :cry:
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Pro mě je to tak nějak podobně těžké. K baráku nám rozkopali cestu a od druhého vchodu (toho nezablokovaného) nemám klíče ani já ani moje malá pani domácí. Sem zvědav, jak se dnes dostaneme zpátky.
Připravuji se na dnešní přednášku o Radeckém, kterou provedu místo nemocného táty a vedoucí mé bakalářky mi napíše, abych si nenechal ujít dnešní hodinu prof. Havelky, jež se mi náramně hodí k bakalářce. Obé samozřejmě stihnout nejde a já už mám holt závazek jinde. :-?
Nadto potřebuji tu tátovu přednášku zkrátit a už nevím kde. Vyházel jsem už asi polovinu věcí a každý další zásah narušuje přirozenou strukturu textu. V mezinárodně-politickém ohledu už jsem si dokonce dovolil takřka vyšoupnout Turecko. Jenže aktuálních 15 normostran za 30 minut přečtu jen těžko. A i kdyby se to povedlo, tak bude text stejně jen málo srozumitelný. :roll:

P.S. A už by se sem též mohli přestat registrovat Boti. Přestává mě bavit mazat je každý den. :-x
Grakchus
Sigilan

Příspěvek od Grakchus »

uz par dni mam anginu, ne normalni aniginu ale HNISAVOU anginu..to je hodne neprijemny - diky bolesti v krku jsem za poslední cca 4 dny naspal asi 10 hodin a to se potrebuju dat co nejdriv do poradku :twisted:
Můj osud je párty!
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“