Jej, když už jste u těch smažených jídel - vzpoměl jsem si na jednu úžasnou 'chaloupku' v nízkých tatrách, kdež jsem měl smažené masové pyrohy s oblohou, ale ty byly.... mmmm - sakra že sem si na ně vůbec vzpoměl, jak teď mám s takovým 'absťákem' jít spát..?
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
LordArian: Rama mi nesmí do pusy margaríny - hnus největší. Nebudu přeci jíst válečnou stravu
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria píše:Horcici si mazu na chleba, kdyz jsem lina cekat, nez se mi rozpusti maslo
Taky máš ráda obyčejné maslo,než tu hnusnou Ramu a spol??
Hele, já to třeba mám rád, u nás se už ani normální máslo moc nevede . Je to ten "Creme Bonjour" (snad se to tak píše). Mi chutná, a hlavně je po vyjmutí z lednice ihned připraven k namazání .
Já si na všechno sypu tuny nejrůznějšího koření a vytvářím podivné kombinace...jasný vítěz - kyselá okurka obalená v čokoládě a ve skořici, přikusován popcorn. Kolemjdoucím se chodili s nafouknutými tvářemi ptát, jeslti nejsem v jiném stavu. Vpostatě jsem byla, ať žije hulžravka par excellence
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria píše:...kyselá okurka obalená v čokoládě a ve skořici, přikusován popcorn...
Ja by som to kľudne ziedol - mne ani tie najzvláštnejšie kombinácie nerobia porblém... ehm ... ale v triezvom stave by ma asi sotva napadlo niečo takéto...