Stížnosti na všechno II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Ave píše:Tímto si stěžuju na pitomý počítač a elektriku!
Nikto Ti nekáže ich používať... :twisted:
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Yachiko píše:
Ave píše:Tímto si stěžuju na pitomý počítač a elektriku!
Nikto Ti nekáže ich používať... :twisted:
Pěkně děkuju! A jak se domluvím s lidmi, kteří jsou z druhé strany republiky, když nemám telefon?! :evil:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Elessar: Hehe, dnešníSMBC :-D
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Neferit píše:wow! :shock: To bys pro mě byl opravdu ochoten udělat? :angel:
No hej. Bez problémov, len mi napíš nejaké 2-3 posledné vety, z toho, čo ešte máš, aby som sa vedel zorientovať, čo ti ešte chýba...
Ja mám totiž dvojdielnu ediciu zo Stopy a po slovensky. To by však nemal byť problém.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

musím si postěžovat, že kytku k narozkám jsem si musela koupit sama...jinak bych se jí nedočkala a že se u nás doma většinou k narozkám nedávájí dárky :cry:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Vanda: neber to osobně, ale stěžuji si na ženy, které se dokáží urazit či naštvat proto, že nedostali květinu :-D

(naštěstí znám i pár takových, které jsou 'úplně normální' a místo květiny raději s povděkem přijmou čekuládu 8-) )
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Frosty: na narozky by se to i pochopit dalo, přece jen něžné pohlaví uvažuje trošku jinak než my, muži :)
Horší je, když se taková "žena" urazí proto, že nedostane květinu na "svátek obchodníků", alias přiblblý pitomý Valentajn, kvůli kterému jsem včera musel vypnout radio, bo ten úchyl moderátor se z něj chtěl podělat :evil:
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Pan Bača - zvl. ten závěr je krásně napsán :lol: :applause:
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Pan Bača a Vallun: To mi připomnělo jednu scénku ze Simpsonových. Ve velké zasedačce je několik obchodníků a jeden z nich před grafem vysvětluje, že i přes určitý propad v létě jejich tržby rekordně rostly. Šéf ho nechá vyhodit a povídá: "Pánové, musíme najít nějaký svátek mezi Velikoncemi a Halloweenem, abychom vyplnili tuto trhlinu" a ukáže na propadající se křivku v grafu. Nejdříve padne několik šílených návrhů typu "vloni jsme slavili úspěch s Vánocemi II.". Nakonec se dohodnou a Simpsonovi, společně s celým Springfieldem tak v srpnu slaví Den lásky. :-D
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Pokud má žena či dívka narozeniny, sváztek či jinak významný den tak k dárku třeba i malému květiny patří. Proto pokud se zlobí, že ji nedostane tak je to špatně - není to nárok ale pozornost. Ale pokud ji nedostane, tak ten kdo ji mohl dát a nedal - manžel, přítel, milenec je trouba.
Valentýn mi připadá jako svátek obchodníků a nelíbí se mi. Ale za chvilku tady budeme slavit Hallowen a podobné anglosaské kraviny. Doba a kšeft si to žádají.

Edit: Vallun - děkuji :-D
Naposledy upravil(a) Neferit Sr. dne 15.2.2007 13:55, celkem upraveno 1 x.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr. - v příspěvku, který jste zaslal na forum dne 15. února 2007, 8:29 hod, doporučuji v odstavci druhém nahradit slovo "odborníků" slovem "ochodníků". pardon, ale už mi z práce přeskakuje:)

Já osobně, ač se považuji za nadprůměrně pozorného, své vyvolené květiny nedávám, neb se k nim neumí chovat. Poslední, o ejjich anrozeninách skončila an skříni, kde hnila ještě 5 týdnů, než jsem byl nucen jí vyhodit...
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Já si třeba kytku klidně koupím sama...ale na druhé straně mi ji ten můj koupí i mimo jakékoliv svátky, třeba cestou z práce a vždy mě to potěší :lol:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Frosty píše:Vanda: neber to osobně, ale stěžuji si na ženy, které se dokáží urazit či naštvat proto, že nedostali květinu :-D

(naštěstí znám i pár takových, které jsou 'úplně normální' a místo květiny raději s povděkem přijmou čekuládu 8-) )
Já se vůbec neurazila a ani nenaštvala. Akorát to pak doma brali nějak osobně nebo co, že jsem si tu kytku i tu čekuládu koupila sama. Čekuládu přijímám s povděkem kterýkoliv den v roce a beru to i jako pěkný vánoční dárek. ;-)

Neferit Sr.: To jediné mi bylo na celé záležitosti trapné, že jsem nakupovala kytku 14. února a tím pádem jsem mohla vyvolat dojem, že snad tento prapodivný svátek světím nebo co. :evil:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Vanda píše:Čekuládu přijímám s povděkem kterýkoliv den v roce a beru to i jako pěkný vánoční dárek. ;-)
Ha, blbej a nesouvisející dotaz, ale zde je plno chytrých lidí, tka mi snad někdo bude umět dopovědět:)

Já mám intenzivní pocit, že dávat k Vánocům pod stromeček cokoliv poživatelného jako dárek (kromě alkoholu) přináší neštěstí a hlad... Je to jen naše rodiná fabulace, nebo se to říká ještě někde jinde?:)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Vallun: Osobně tohle slyším/čtu poprvé. :-) Kdepak jste na to přišli?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“