Nikto Ti nekáže ich používať...Ave píše:Tímto si stěžuju na pitomý počítač a elektriku!
Stížnosti na všechno II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Frosty: na narozky by se to i pochopit dalo, přece jen něžné pohlaví uvažuje trošku jinak než my, muži :)
Horší je, když se taková "žena" urazí proto, že nedostane květinu na "svátek obchodníků", alias přiblblý pitomý Valentajn, kvůli kterému jsem včera musel vypnout radio, bo ten úchyl moderátor se z něj chtěl podělat
Horší je, když se taková "žena" urazí proto, že nedostane květinu na "svátek obchodníků", alias přiblblý pitomý Valentajn, kvůli kterému jsem včera musel vypnout radio, bo ten úchyl moderátor se z něj chtěl podělat
Pan Bača a Vallun: To mi připomnělo jednu scénku ze Simpsonových. Ve velké zasedačce je několik obchodníků a jeden z nich před grafem vysvětluje, že i přes určitý propad v létě jejich tržby rekordně rostly. Šéf ho nechá vyhodit a povídá: "Pánové, musíme najít nějaký svátek mezi Velikoncemi a Halloweenem, abychom vyplnili tuto trhlinu" a ukáže na propadající se křivku v grafu. Nejdříve padne několik šílených návrhů typu "vloni jsme slavili úspěch s Vánocemi II.". Nakonec se dohodnou a Simpsonovi, společně s celým Springfieldem tak v srpnu slaví Den lásky. 
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Pokud má žena či dívka narozeniny, sváztek či jinak významný den tak k dárku třeba i malému květiny patří. Proto pokud se zlobí, že ji nedostane tak je to špatně - není to nárok ale pozornost. Ale pokud ji nedostane, tak ten kdo ji mohl dát a nedal - manžel, přítel, milenec je trouba.
Valentýn mi připadá jako svátek obchodníků a nelíbí se mi. Ale za chvilku tady budeme slavit Hallowen a podobné anglosaské kraviny. Doba a kšeft si to žádají.
Edit: Vallun - děkuji
Valentýn mi připadá jako svátek obchodníků a nelíbí se mi. Ale za chvilku tady budeme slavit Hallowen a podobné anglosaské kraviny. Doba a kšeft si to žádají.
Edit: Vallun - děkuji
Naposledy upravil(a) Neferit Sr. dne 15.2.2007 13:55, celkem upraveno 1 x.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Neferit Sr. - v příspěvku, který jste zaslal na forum dne 15. února 2007, 8:29 hod, doporučuji v odstavci druhém nahradit slovo "odborníků" slovem "ochodníků". pardon, ale už mi z práce přeskakuje:)
Já osobně, ač se považuji za nadprůměrně pozorného, své vyvolené květiny nedávám, neb se k nim neumí chovat. Poslední, o ejjich anrozeninách skončila an skříni, kde hnila ještě 5 týdnů, než jsem byl nucen jí vyhodit...
Já osobně, ač se považuji za nadprůměrně pozorného, své vyvolené květiny nedávám, neb se k nim neumí chovat. Poslední, o ejjich anrozeninách skončila an skříni, kde hnila ještě 5 týdnů, než jsem byl nucen jí vyhodit...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Já se vůbec neurazila a ani nenaštvala. Akorát to pak doma brali nějak osobně nebo co, že jsem si tu kytku i tu čekuládu koupila sama. Čekuládu přijímám s povděkem kterýkoliv den v roce a beru to i jako pěkný vánoční dárek.Frosty píše:Vanda: neber to osobně, ale stěžuji si na ženy, které se dokáží urazit či naštvat proto, že nedostali květinu![]()
(naštěstí znám i pár takových, které jsou 'úplně normální' a místo květiny raději s povděkem přijmou čekuládu)
Neferit Sr.: To jediné mi bylo na celé záležitosti trapné, že jsem nakupovala kytku 14. února a tím pádem jsem mohla vyvolat dojem, že snad tento prapodivný svátek světím nebo co.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
Ha, blbej a nesouvisející dotaz, ale zde je plno chytrých lidí, tka mi snad někdo bude umět dopovědět:)Vanda píše:Čekuládu přijímám s povděkem kterýkoliv den v roce a beru to i jako pěkný vánoční dárek.
Já mám intenzivní pocit, že dávat k Vánocům pod stromeček cokoliv poživatelného jako dárek (kromě alkoholu) přináší neštěstí a hlad... Je to jen naše rodiná fabulace, nebo se to říká ještě někde jinde?:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."