yenn: to já, vždycky, když jsem se vrátil z kadeřnictví domů a podíval se do zrcadla, řekl jsem si "Teď vypadám fakt jak debil". Přesto jsem tam šel zase a zase, snad jsem si myslel, že "tentokrát" to bude jiné. Konečeně jsem ale dostal rozum a kadeřnictví mě doufám dlouho neuvidí, naposledy jsem tam byl tak před 3/4 rokem .
Hmmm... tak ja som náhodou natrafil na celkom dobré kaderníctvo. Myslím, že už definitívne ostanem stálym zákazníkom. Nikdy si nemusím totiž povedať po ostrihaní, že teraz vyzerám ako debil ( teda skôr debilnejšie než predtým... )...
Já jsem nikdy v kadeřnictví nebyla . Stříhá, tedy přistřihuje konečky jednou za měsíc a více buď máti, nebo si to opižlám sama...jít do kadeřnictví je imho způsob jak za hodně peněz vypadat jako blbec
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Ja uz k nikdy nikde k nijakemu kadernikovi nejdem...... Veselo mi stacilo jedno zostrihanie pred mesiacom (holt ked niekto nevie co je to podstrihnut pol centimetra, resp. podstrihnut tak, aby to ani nevyzeralo, ze som ostrihany a aby som mohol mame ukazat blocik, ze som tam bol...)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
MCZ píše:yenn: to já, vždycky, když jsem se vrátil z kadeřnictví domů a podíval se do zrcadla, řekl jsem si "Teď vypadám fakt jak debil". Přesto jsem tam šel zase a zase, snad jsem si myslel, že "tentokrát" to bude jiné. Konečeně jsem ale dostal rozum a kadeřnictví mě doufám dlouho neuvidí, naposledy jsem tam byl tak před 3/4 rokem .
To já chodím měsíc co měsíc... A pak si vždycky řeknu: "no... vypadám pořád stejně." Další závěry už z toho radši vyvozovat nebudu
No, když už jsme u toho vzhledu, nemohu nezmínit zajímavou příhodu z předvčerejška. To sem šel takhle ráno - ještě za šera - na autobus a předemnou si to jde nějakou mladá holka (asi 15 let) s ženou středního věku (asi její máma). Jdu za nima asi deset metrů a ta mladá se náhle otočí, podezřele na mne pohlédne a pak něco pošeptá mámě. Ta se také ohlédne a pak obě celkem razantně přidají do kroku. Teda, že o mne osoby něžného pohlaví nejeví zájem, na to sem si již zvykl, ale že předemnou přímo prchaj, to je i pro mne silná káva :-).
Kadeřníkem to nebude, tam sem nebyl ani nepamatuji :-)
Ked uz tu hovorite o strihani a holeni, kdesi som cital, ze to utuzuje vztahy medzi partnermi, napriklad ak zena oholi svojho muza. V opacnom pripade moze muz zene umyt vlasy, o holeni tam v tomto pripade rec nebola.
Arthalion píše:V opacnom pripade moze muz zene umyt vlasy, o holeni tam v tomto pripade rec nebola.
Pritom to otužuje vzťahy ešte viac
Ano, viem si to predstavit.
Inac, jedina vec na ktoru si teraz mozem stahovat je, ze este nemam novy pocitac. Stale sa musim uskromnovat so 60GB HD.
Takze nove instalacie vzdy znamenaju nove mazanie.
Arthalion píše:
Inac, jedina vec na ktoru si teraz mozem stahovat je, ze este nemam novy pocitac. Stale sa musim uskromnovat so 60GB HD.
Takze nove instalacie vzdy znamenaju nove mazanie.
V tomto pripade staci dokupit novy hdd,ja uz mam 3