A tohle je přitom tak strašně nefér - takhle ten skot urážetVanda píše: Ještě teď když si na to vzpomenu, tak se mi derou do úst slova o blbém domácím skotu.

Moderátoři: Sadako, sevencreature
A tohle je přitom tak strašně nefér - takhle ten skot urážetVanda píše: Ještě teď když si na to vzpomenu, tak se mi derou do úst slova o blbém domácím skotu.
Tak to by mě zajímalo kde si studoval. U nás na střední to bylo tak, že jsme došli za třídní s tím, že jistý pan učitel Třeštík chodí do hodiny neustále narvanej jak regál v Tescu a že jeho dech je jak procházka kolem palírny, že bysme docela ocenili kdyby se něco stalo aby nás z daného předmětu aspoň někdo vzdělával. (ano my jsme chtěli být vzděláváni protože v jiných předmětřech po nás tyto vědomosti byly nekompromisně požadovány) Tak nám oznámila, že ví že chlastá jak duha a že to vědí všichni, ale že máme smůlu protože vedení rozhodlo, že se nechá dožít do důchodu a šmitec...Vallun píše:A na gymplu když si nějaká učitelka/profesorka na někoho zasedla, tak to vyřešila elegantně ředitelka a když to dotyčná/dotyčný nepochopil, tak prostě letěl.
To znám, ale rekord u nás držel maník kerej propadal ze 7i a nakonec to dal. Buď v pohoSneZhulak píše:Stežuju si na to že propadám ze čtyř předmětů a že po mě učitelé z nepochopitelných důvodů šlapou
Máš pravdu, krávy jsou docela fajn, až na tu matikářku.Neferit píše:A tohle je přitom tak strašně nefér - takhle ten skot urážetVanda píše: Ještě teď když si na to vzpomenu, tak se mi derou do úst slova o blbém domácím skotu.
Hm, je-li tvůj projev ve škole podobný tomu na Sigilu, tak hádám, že buď máte slepého pedagoga, nebo navštěvuješ zvláštní či speciální školu.SneZhulak píše:vamp: z češtiny za 1![]()
ehm... děkuju za ohodnocení, ne navštěvuji gymnaziumVampiria píše:Hm, je-li tvůj projev ve škole podobný tomu na Sigilu, tak hádám, že buď máte slepého pedagoga, nebo navštěvuješ zvláštní či speciální školu.SneZhulak píše:vamp: z češtiny za 1![]()
jj....když něco řeknu, jsem hned drzý a když jsem vyjímečně zticha, abych to ještě drzostí víc nepos*al, tak se mě ptá proč mlčímSneZhulak píše: a duvod pro zasednutí nejsou známky, ale takzvané ,,problémy s dodržováním autority" jinými slovy považuji učitele za stejné lidi jako já. Ne že bych dělal bordel nebo je neposlouchal, ale když se mi něco nezdá tak to řeknu(a logicky zargumentuju). A už propadám jenom ze třech(chemie, biologie, matika)