Násilí (nejen) ve hrách, manželství a jiné radosti bytí
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Přece nebudu žrát šimpanze...Vallun píše:Myslím si, že krkvaci nepožírají ostatní krkavce, ale jist si tím nejsem:(

I když teda... Ne, špatně... Pokud by se to mělo dovést do důsledku...
Paralela pták/primát je asi špatně, nejspíš by to mělo být pták/savec, žejo...
V tom případě jsme krkavčí rodiče skoro všichni (až na vegetariány)...
Ale s těma nemluvňatama to bylo vtipnější... Chjo...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ano - proto jsem tu podporu dal do uvozovek. To za prvé. Za druhé - nevím že bych tu napsal něco o tom, že by rodič měl své potomky v něčem co jste tu uváděli s Cesare podporovat...?Vanda píše:A zrovna v případě, že moje dítě v postatě propaguje násilí, rasismus a kdo ví co ještě, nevím, jak moc bych byla schopna ho podporovat, každopádně bych z toho byla setsakramensky nešťastná.

Nebo myslíš že tímto
měl Neferit na mysli, že by svého syna dále podporoval v loupežných přepadeních a vraždách..?Neferit Sr. píše:Při loupežném přepadení zabil a to brutálně člověka. Navíc byl něčím sjetej. Když ho soudili, celá soudní síň ho nenáviděla a naprosto oprávněně - byli to příbuzní oběti. Na jeho straně byli jen dva lidé - advokát, protože je za to placený a on jako táta. Protože táta se musí postavit za své dítě. I když udělá něco tak zlého. Kdy jiný by tomu klukovi zbyl, kdyby i rodič ho zatratil?
Já ho chápu a říkám na rovinu - není taková věc, co by moje děti udělali abych se na ně vykašlal.

Raději tedy trochu konkrétněji a polopaticky ovšem s trochu jinou (ale přesto vlastně stejnou) 'výchovou' než tou rodičovskou.
Nedávno jsem byl po treninku svědkem toho, jak dva 'mlaďasové' zanášeli loď.
Jeden z těch dvou umělců ji lemplovsky chytil načež ho při chůzi praštila do zad. Nenapadlo ho nic lepšího než ji z rukou pustit na zem a ještě do ní naštvaně kopnout. Sice ne moc takže se jí nic nestalo, ale přesto jsem ho seřval na 3 doby a být o pár desítek metrů blíže, tak jsem ho bryskně nakopl úplně stejně jako on tu loď.
První uspořádání myšlenek jasné - hajzlík bez vztahu k cizímu majetku. ''To nakopnutí by bylo zcela na místě a seřvat jsem ho mohl klidně víc, aby si to pamatoval'' říkal jsem si v duchu... Jenže za pár chvil se mi to rozleželo v hlavě a netrvalo dlouho abych si uvědomil, že je to částečně i má chyba...
Trenérů (a tedy i dozoru) u nás není tolik, kolik by bylo třeba a tak se uplatňuje klasické schema, kdy starší 'směrují' ty mladší. Ovšem 'starší' se nemusí vždy vztahovat přímo k věku, ale k 'odslouženým rokům'... Pominu že vztah k cizím věcem v něm měli vytvořit rodiče (pokud sami ovšem nějaký mají :D) , ale už nemohu pominout, že alespoň ve vztahu k tomu klubovému vybavení jsem mohl udělat více.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě u toho čtení napadají jména jako Rosemary, Damien, Herodes a tak nějak...jsou dny, kdy mám dojem, že jsou děti to nejlepší, co na světě mám a vzápětí počítám do deseti a ptám se "za co?" a snažím se je nezabít, asi jako všichni.
Ono mám je ráda (a syn se teď nejspíš otřepal a zcela jistě by to popřel
), ale ve chvíli, kdyby se mě kterékoliv z dětí pokusilo zabít, i kdyby pod drogama, tak ne, nestála bych za ním, a to tak na 98,7%)
.
Tak jsem možná sobec...
Ono mám je ráda (a syn se teď nejspíš otřepal a zcela jistě by to popřel

Tak jsem možná sobec...

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Jo tak to si Sirine dokážu ředstavit. Já to s mejma harantama mám stejné.
Jinak já to myslel takto.
Ten člověk co jsem jeho situaci popsal své dítě, které udělalo co udělalo odsoudil . Verbálně i uvnitř sebe sama. Ale ten kluk je v kriminálu a táta mu píše, jezdí za ním , podporuje ho aby dostal šanci něco rozumného ještě ve svém životě udělat. Prostě ho neopustil, i když by mohl a nikdo by mu to nemohl mít za zlé. Třeba v tom vidí i svoji vinu, třeba si myslí že něco ve výchově zanedbal. Ale tvrdí, že dokud bude žít tak toho svýho kluka nezatratí.
A tomu rozumím a nechoval bych se jinak. Pokud by se ale mé dítě pokusilo zabít mě, byla by to jiná situace a zde se přiznám jsem na vážkách jestli je mi bližší můj pohled a pohled toho chlapíka nebo Tvůj. To si teď neumím rozhodnout.
Hele Sirine být rodičem je zatraceně vachrlatý, co říkáš?
Ten člověk co jsem jeho situaci popsal své dítě, které udělalo co udělalo odsoudil . Verbálně i uvnitř sebe sama. Ale ten kluk je v kriminálu a táta mu píše, jezdí za ním , podporuje ho aby dostal šanci něco rozumného ještě ve svém životě udělat. Prostě ho neopustil, i když by mohl a nikdo by mu to nemohl mít za zlé. Třeba v tom vidí i svoji vinu, třeba si myslí že něco ve výchově zanedbal. Ale tvrdí, že dokud bude žít tak toho svýho kluka nezatratí.
A tomu rozumím a nechoval bych se jinak. Pokud by se ale mé dítě pokusilo zabít mě, byla by to jiná situace a zde se přiznám jsem na vážkách jestli je mi bližší můj pohled a pohled toho chlapíka nebo Tvůj. To si teď neumím rozhodnout.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
joNeferit Sr. píše:Jo tak to si Sirine dokážu ředstavit. Já to s mejma harantama mám stejné.

p.s. já si tam nechala nějaké ty malé procenta (přece jen by to bylo pořád mé dítě, u toho cizího by to bylo 1000 a ještě kousek)

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp ... speed=_med
Tohle mi ted zkazilo naladu.. To proste neni normalni.. Jak tohle muze nekdo delat??
Nic pro slabe povahy!
Tohle mi ted zkazilo naladu.. To proste neni normalni.. Jak tohle muze nekdo delat??
Nic pro slabe povahy!
- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Chudáčci.To jsou mývalové?Firkraag píše:http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp ... speed=_med
Nic pro slabe povahy!
Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.
- SneZhulak
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
TO SOU KURVY!Firkraag píše:http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp ... speed=_med
Nic pro slabe povahy!
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
- SneZhulak
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
se zájmem, rozlišuj zájem a znechucení, vypnul sem to po minutě. Pravda že sem byl zvědavej, ale todle sem vážně nečekal.(hajzlové, zavřel bych je)Ajantis píše:Pár takových, co si přečtou, jaké je to hrozné, načež se se zájmem podívají a pak tu nadávají na ty, co to udělali, se evidentně najde...Elessar píše:Uff, podla reakci sa snad na to ani nemam divat, ze...?
btw: ty na to říkáš co?
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic