Stížnosti na všechno II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Duke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duke »

Dnes jsem, jako každý měsíc, byl na vakcinaci proti alergii -- dostávám do loktu injekcí pod kůži dávku pylů s tím, že si na něj tělo zvykne a v létě, kdy všechno začne kvést, budu mít slabší reakci.

Tentokrát se ovšem sestřičce povedlo mi alergen aplikovat místo pod kůži rovnou do skryté žíly. Nejdřív mi lehce brnělo v prstech, pak jsem zjistil, že rána krvácí neobvykle vydatně a jakmile se pod kůží začala rozlévat modrá skvrna a ruka rapidně bobtnat, byl jsem po alertu oné sestřičky ošetřen, dostal antihistaminika a doktor mě dokonce odvezl domů (byl jsem skoro poslední) s tím, že se mám pro dnešek vyhýbat fyzické aktivitě.

Ruka vypadala docela strašidelně, nepravidelné výstupky způsobily zajímavou flekatost modřiny a loket jsem měl tlustý jak rameno. Myslel jsem, že nejhorší je za mnou, ale jakmile mi trochu klesl adrenalin, začalo to pekelně bolet. Ted' už ruka vypadá o cosi lépe, ovšem kvůli bolesti jí pořád nepohnu, tak podle doporučení pokládám ledové obklady a více či méně tiše trpím.

Samozřejmě je to pravačka, takže běžné úkony jsou pro mě ted' dost problematické, ani si člověk neuvědomí s čím vším jsou bez jedné ruky problémy. Navíc mojí indispozice začal využívat otravný hmyz -- mouchu co mi tu poletuje budu muset asi vyhladovět. A pořád to pěkně bolí :(.

Tohle jsem datloval pouze levačkou, částečně jako trénink, částečně protože to muselo ven :). Už mi to celkem jde, i používání myši jsem zvládl překvapivě rychle, tak alespon něco.

Sestřičce to ani tak za zlé nemám ("i mistr tesař se někdy utne"), určitě ji to mrzí taky, ale alespon tady jsem si postěžovat musel. Ted' jdu spát a doufám, že to ráno bude lepší.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Přeju ti, ať ti to vyjde. Fajn příběh mimochodem :-P
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Duke: umím si to docela dobře představit - před několika měsíci jsem měl v tělocviku prima úraz - obě ruce u zápěstí (jsem šikula, no :-D). Bolelo to jak čert a nemohl jsem je skoro vůbec používat, naštěstí se ukázalo, že nejsou ani zlomené, jen levá je trochu naražená, už další den to bylo znatelně lepší (i když ještě měsíc dva se ta bolest hlavně z levé ruky občas ozývala). Takže to dopadlo celkem dobře, nic šíleného a zajímavá zkušenost, kterou bych na delší dobu rozhodně absolvovat nechtěl; hodně štěstí tedy ;-).
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Imageshack.us píše:The file you attempted to upload is 160x213.

Please use a third party resize tool such as the Microsoft Image Resizer to resize the file so that it is smaller than 60000x60000
Zkorumpovaná byrokracie... :wall:
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Zatracenej Service Pack 2 pro XP. Naprosto mi odrovnal celej počítač takovým způsobem že sem musel formátovat :(

Duke: No teď si mě vystrašil, na něco takovýho mám jít asi za týden až dva. To se na to teda těšim :)
Duke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duke »

AlmSiVi píše:Duke: No teď si mě vystrašil, na něco takovýho mám jít asi za týden až dva. To se na to teda těšim :)
Neměj strach :) Tohle prodělávám už druhý rok, v čekárně je vždy spousta lidí co jdou na to samé a nikdy předtím jsem to neviděl, prostě jsem měl tentokrát "extra štěstí".

Ale jestli jdeš poprvé, tak to bude nejspíš jen na kožní test -- v tomhle období se s vakcinací podle mě nezačíná.

Moje ruka už je na tom celkem dobře, myš ovládám pořád levou, ale už můžu psát (i ručně) a provádět úkony kde není potřeba vyvinou větší sílu taky.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Tohle počasí mě začíná štvát, sedím tu v tričku u dokořán otevřenýho okna a ze všeho nejvíc mám chuť vyrazit někam na koupaliště. To by nebylo špatný v létě, ale teď začátkem března.....:roll:

A kamarádka včera odjela na lyžák :lol:
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

AlieN píše:Tohle počasí mě začíná štvát, sedím tu v tričku u dokořán otevřenýho okna a ze všeho nejvíc mám chuť vyrazit někam na koupaliště. To by nebylo špatný v létě, ale teď začátkem března.....:roll:
Hm, zase kontroverná téma počasia ... :lol: ... mňa toto počasie pre zmenu celkom teší... :-P
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Stěžuji si na stehenní svaly, který mě po včerejší výpravě pěkně berou...himl to je bolest :-x :-?
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Chci toho tak moc když chci upnout 130MB fotek? Víc jak dvě hodiny se s tím posílám jak kretén, aby se to zaseklo a nešlo s tím nic dělat...

Krám zas... zku... já se na to vys.... :evil: :evil: :evil:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

KEBULE píše:Chci toho tak moc když chci upnout 130MB fotek?
Podľa toho kam si sa to snažil upnúť ;-)
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
durana
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durana »

Dnes som pokaslal pisomku z fyziky, pricom som si bol isty ze to dokonale ovladam. Proste cela gravitacia, pohyby v gravitacnom poli.. cely celok mi proste tak vyhovoval, ze z 25 prikladov co nam dal profak na fotokopii mi vyslo vsetkych 25 a to sme 4 ani nemali pocitat lebo vraj boli na nas prilis zlozite.
A potom staci aby ste v jednom z troch prikladov zabudli pripocitat do vysledneho casu vystupu telesa a v druhom vykratit polomer zeme a mesiaca a vsimnut si to asi 30 sekund pred koncom a potom len sa v uplnom zufalstve hadat s ucitelom aby vam tu pisomku nechal este minutu, ze len este hodite par cisel do kalkulacky :-x

A potom sa na tanecnej dozvediet, ze zajtra pisete 2 pisomky( z anginy a franiny) a ze mate z franiny vediet rozpravat o problemoch pristahovalcov vo francuzsku aspon 5-10 minut. A z tanecnej som prisiel domov az o 19:30, takze sa ani nic naucit nestihnem. A ktomu som mal na vsetko take nervy ze mi to ani na tanecnej dnes vooobec neslo(najma sproste latino :evil: :cry: )

...tomu sa hovori den blbec
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Tanečná je zlo... hlavne potom ten finálny totalitný ples robotníkov, na ktorý som nešiel a tuším sa to volá huh ehm... "venček" ... :sick: :lol:
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
durana
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durana »

Yachiko: No ja som uz na striebornom kurze. Ty si tusim spominal ze si na vencek ani nesiel a tak trochu si sa vykaslal na svoju partnerku, alebo si len zle spominam a bol to niekto iny?

btw, ta nalada uz nie je tak zla. Trochu ju zlepsilo to Yoshiho video vo vtipoch :lol: . Taky sibnuty a zaroven nakazlivy smiech som este v zivote nepocul
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

durana: příště stačí nepočítat to co nemusíš a čas takto ušetřený věnovat kontrole toho co již máš vypočítané :D

A chodit do tanečních v pondělí je nesmysl 8-) (ano - to pondělí jsem tam dal jen tak pro formu :D)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“