Chodit do tanečních je nesmysl, to radši rovnou do té hospody.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria píše:Chodit do tanečních je nesmysl, to radši rovnou do té hospody.
Ale zase ty udivené pohledy, když do punkáčské hospody plné cigaretového kouře hustoty jak z Rákosníčka napochoduje banda v kvádrech taky, stojí za to...
Vampiria: Pche, náhodou v tanečních byla občas brutální sranda
A po plesech většinou chodíme do jednoho rockového klubu ve zlíně - vidět bandu metalistů mezi kterými je někdo v kvádru nebo v plesových šatech taky stojí za to
javor, AlieN: Obávám se, že na tento typ "brutální srandy" nejsem zrovna vhodný člověk. Nehledě na to, že taneční stojí peníze a já bych pro ně jistě našla lepší využití, než je sypat do chřtánu tanečního mistra.
A vidět mezi metalisty někoho v šatech či obleku, na to mi stačí občas zajít na gothic party.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
durana píše:Ty si tusim spominal ze si na vencek ani nesiel a tak trochu si sa vykaslal na svoju partnerku, alebo si len zle spominam a bol to niekto iny?
Ale písničky máme pěkn... ehm... momentálne máme medzi sebou celkom dobré vzťahy, no ...
Za neúčasť na tej strašnosti to stalo... pomaly ale iste som začal tušiť prichádzajúcu diskoapokalypsu a tak som sa radšej vzdialil...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
taneční, to bylo příšerné období. V té době jsem vypadala o pár let mladší než 16 let, takže ještě dítě a navíc jsem v té době vůbec nemluvila. Zcela logicky pro mě kluci nechodili tančit, jenom to co zbylo. Když jsem s někým tančila, taky mi šlapal po nohách a taky chtěl, abych ho vedla. Jediný pozitivní zažitek byl, když pro mě přišel tancovat dost pěkný kluk z obecenstva a fakt uměl tancovat, to pak bylo dost o něčem jiném.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Taneční byly super, klidně bych si je zopakoval. Třeba bych se konečně naučil tančit. No, tak to plácám, já se nikdy tančit nenaučím, jsou holt věci, které člověk nikdy umět nebude, ať se snaží sebevíc. Což taky stojí za stížnost.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Taneční byla byla trýznivá nuda, takže jsem se po pár lekcích obětoval pro kolektiv a ubral ostatním chlapcům, kteří počtem přesahovali dívky, konkurenci...
Tafif píše:Taneční byly super, klidně bych si je zopakoval. Třeba bych se konečně naučil tančit. No, tak to plácám, já se nikdy tančit nenaučím, jsou holt věci, které člověk nikdy umět nebude, ať se snaží sebevíc. Což taky stojí za stížnost.
Ámen... Ale jinak jsem se dobře bavil a to jsem to jako dojíždějící měl hodně na fofr
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Tafif - jojo, chodil jsem k Broučkovi, Praha, na Vltavské...bylo tam cca 60 holek a z počátku takových 85 kluků, pak už asi jen 70, ale stále to bylo kruté...