..a teď ještě k tomu praštěným.MCZ píše:...Jo a už zase jsem při čištění zdroje díky své blbosti dostal pecku proudem, stále tedy zůstávám antitechnikem.
Blbá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já mám kupodivu taky blbou náladu, protože už zase nejde net (:lol:). Debilní bezdrátové připojení
A servis asi nebude zdarma

Hamster: To je život
Trochu ti závidím...
Yachiko: Vysokoškolští studenti a nezaměstnaní mají životní cykly poněkud deformované
Občas docela dost 
Hamster: To je život
Yachiko: Vysokoškolští studenti a nezaměstnaní mají životní cykly poněkud deformované
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Moc hezky řečenosevencreature píše:Vysokoškolští studenti a nezaměstnaní mají životní cykly poněkud deformovanéObčas docela dost
Yachiko: No pár nocí jsem teď nespal, pravda. Většinou funguji na základě 3 podpůrných prostředků - káva + čaj + sprcha. A když už jde fakt do tuhého, občas se chvíli vyspím
Ethanol má u mne spíše opačné následky - chce se mi po něm spát
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: Etanol jsem myslel jako zdroj energie (místo běžných potravin (ehm, chtěl jsem napsat místo běžných čistících prostředků
)). Proti spaní to rozhodně nezabere
Jak říká jeden kamarád - káva je nápoj úředníků a vysokoškolských studentů
Jak říká jeden kamarád - káva je nápoj úředníků a vysokoškolských studentů
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: