Nákup her, digitalní distribuce, ochrany, instalace
Moderátor: sevencreature
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria píše:Nejde o to, že si to můžu/nemůžu dovolit. I kdybych mohla, tak nechci, radši ty peníze proleju hrdlem, nebo jinak rozumně investuju do své úžasné osoby . Když můžu mít vysmaženou hru za cenu prázdného CD, nemám nejmenší důvod utrácet za ni víc, než stojí ono CD . A nestydím se za to
Jo, to nejde nijak rozumne vyargumentovat. Tady uz jde o pristup k zivotu- bud ten duvod clovek ma, a nebo ne. Nikdo ho nedonuti, aby originalky kupoval. Snad jen ta policie, kdyz nema stesti
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tohle prostě není pravda. Patchování je obtížnější, musí to člověk těžce hledat a pak to třeba ani nefunguje. Prostě (upravený) image je vždy lepší. Třeba ten do Warcraftu III má jen 78 kB.sevencreature píše:A hraní s CD v mechanice? Heh, takovej přežitek - maximálně ve virtuální mechanice (ale cracky jsou mnohem přijatelnější řešení).
V Deluxe Edition písmo už opravili, ale zase prohodili sériová čísla datadisků, takže člověk mohl snadno dostat infarkt (ještě, že jsem se to dozvěděl dřív, než jsem se oběsil při instalaci).Dalucca píše:No to souhlasím a když se k tomu přidá instalace obou datadisků s špatně čitelnejma klíčema (nevým kterej chytrák volil typ a velikost fontu ) tak to už je zážitek k nezapomenutí
Udělat program, který by fungoval na všech PC a neobsahoval chyby je nemožné. Pokud se společnost staví zodpovědně k vydávání patchů je jediné, co můžeš žádat.Swashbuckler píše:Njn, mě prostě nevyhovuje jakým způsobem se hry vydávají, a k tomu skoro vždy zabugované (někdy třeba minimálně, ale přesto).
Zkusil bych to přímo u distributora, myslím, že nap. CD Projekt s tím nemá problém.Ajantis_CG_thief píše:az na Half Life 2, jenz byl spatne vylisovan a odmitli mi ho vyreklamovat, pac jsem si "hloupe" neuschoval uctenku...
Žralok, který štěká, nekouše.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, proč by neměly existovat... Podívej se na http://www.megagames.com (máš tam přímo modifikované .exe, cracky a pak i jen prostý text, kde je napsáno, kterou část .exe máš přepsat čím - to je asi nejčistší varianta, řekl bych). Jinak já osobně mám nocd pro BG, BG II ToB i IWD - od CD Projektu (z megagames, takže to tam musí být).MCZ píše:Nevíte někdo, zdali neexistují NoCD cracky na české verze BGII+ToB a IWD? Nikde jsem žádné kompatibilní nenašel.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě je obvykle jednodušší použít crack (pravda, že třeba u W3 a dalších her, na které potřebuješ nemodifikované .exe - třeba Diablo 2) je image (upravený) asi jediné řešení.drake127 píše:Tohle prostě není pravda. Patchování je obtížnější, musí to člověk těžce hledat a pak to třeba ani nefunguje. Prostě (upravený) image je vždy lepší. Třeba ten do Warcraftu III má jen 78 kB.sevencreature píše:A hraní s CD v mechanice? Heh, takovej přežitek - maximálně ve virtuální mechanice (ale cracky jsou mnohem přijatelnější řešení).
Btw čím upravuješ ty image? Docela mě to zaujalo (čistě ze zvědavosti, cracky jsou cracky )
Ale zajímalo by mě, jak upravíš třeba image pro hru, která je chráněná pomocí Securom 4.xxx nebo podobnou ochranou?
P.S. Nejvíc mě vytočilo, když jsem si nedávno koupil Legacy of Kain 2: Soul Reaver a po instalaci patche mi to začalo hlásit, že v mechanice není CD To už je vrchol... Navíc s crackem to zase hází chybu A bez patche to taky nejde spustit
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To nedělám já, ale občas se dají takové image sehnat. Ten novej SecuROM je pěkná mrcha (ať žije politika BioWare a Bohemia Interactive - ochrana se po čase zruší), protože nevypálíš funkční kopii, ale emulovat image není zas takovej problém.sevencreature píše:Pro mě je obvykle jednodušší použít crack (pravda, že třeba u W3 a dalších her, na které potřebuješ nemodifikované .exe - třeba Diablo 2) je image (upravený) asi jediné řešení.drake127 píše:Tohle prostě není pravda. Patchování je obtížnější, musí to člověk těžce hledat a pak to třeba ani nefunguje. Prostě (upravený) image je vždy lepší. Třeba ten do Warcraftu III má jen 78 kB.sevencreature píše:A hraní s CD v mechanice? Heh, takovej přežitek - maximálně ve virtuální mechanice (ale cracky jsou mnohem přijatelnější řešení).
Btw čím upravuješ ty image? Docela mě to zaujalo (čistě ze zvědavosti, cracky jsou cracky )
Ale zajímalo by mě, jak upravíš třeba image pro hru, která je chráněná pomocí Securom 4.xxx nebo podobnou ochranou?
P.S. Nejvíc mě vytočilo, když jsem si nedávno koupil Legacy of Kain 2: Soul Reaver a po instalaci patche mi to začalo hlásit, že v mechanice není CD To už je vrchol... Navíc s crackem to zase hází chybu A bez patche to taky nejde spustit
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
drake127: Jj, tímhle mě potěšil třeba kdysi dávno Drakan - v posledním patchi (kvůli tomu, že měl někdo problémy na některých mechanikách) zrušili CD ochranu - tomu říkám pokrokový krok.
Počkej, já myslel, že ty mini image vyrábíš sám? Takže ty, který jsi vyrobil vlastnoručně (BG a spol) - to byly jen ty, kde aplikace pouze testovala přítomnost určitého souboru na cd?
Počkej, já myslel, že ty mini image vyrábíš sám? Takže ty, který jsi vyrobil vlastnoručně (BG a spol) - to byly jen ty, kde aplikace pouze testovala přítomnost určitého souboru na cd?
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jj, já nejsem žádný cracker a ani moc nerozumím iso formátu, takže to pro BG a spol. byla jen taková výjimka u které to bylo velmi snadné.sevencreature píše:Počkej, já myslel, že ty mini image vyrábíš sám? Takže ty, který jsi vyrobil vlastnoručně (BG a spol) - to byly jen ty, kde aplikace pouze testovala přítomnost určitého souboru na cd?
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
A proto je lepší pálit, až se hory zelenajíCalvera píše:Nechcu používat nějaké pochybné cracky, ale štve mě, že si nemůžu udělat kopii CD, které jsem si normálně koupil. Pak se mi zblázní mechanika, poškrábe mi ho a kdo mi co dá???
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.