Bhaall: Jo, tak to je dobré řešení, ale právě takhle se mi skoro vždycky stane, že hru třeba pár dní hraju a pak baj a výmaz. A to je třeba právě případ DS2.
yenn: To záleží na těch dalších atributech o kterých jsem psal, když to bude 4CD kolos, tak v žádnom případě.
sevencreature: Ne Diablo II jsem nehrál, mám na něj špatnou zkušenost, když vyšlo, kámoš mi to přepaloval a při instalaci mi explodovalo CD v mechanice... A ty sady mi přijdou jako dobrá věc, ale ne s tim že budu mít z jedné sady čítající 8 předmětů, předmětů 15 a k tomu ta sada nebude kompletní.
V poslední době jsem žádnou knihu nekoupil, takže nemám ani přehled jaké jsou ceny, naposledy jsem kupoval Procitnutí Mága, myslim že za 350Kč. A že by nová hra stála tolik, o tom tedy skutečně nevím. A kdo má zájem kupovat nějaké reedice 2 roky starých her, které už dohrál nebo vyzkoušel a nebavily ho. Ale jinak za knihu s radostí zaplatim, je to hned po MP3 přehrávači, skutečně nejlepší společník na cesty.
No s těmi rty mi to dost vadilo, asi už jsem si na to moc zvykl.
No jak jsem psal, DS2 bych si nekoupil ani ve výprodeji za páďo. Replayabilita naprosto žádná. Ale je tam fakt dobrý soundtrack, tedy mě se moc líbí, jenže ten si člověk koupit nemůže, takže je odkázán poslouchat MP3 pro slušné repro v nedostačující 128kbit/s kvalitě.