Vždyť věří v Boha - v minulém příspěvku to přiznal.Mamut píše:Mimochodem ty máš nějak kladný vztak Třetí říši ?
Motorismus
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Mamut
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ach zo. Bůh v tomto kontextu používá většina obyvatel této planety ač v něj nevěří.Takže ta věta je jako důkaz irelevantní.
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
http://garden.mujblog.atlas.cz/
http://garden.mujblog.atlas.cz/
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Jsi-li majitel vozu, jsi povinen jeho řízení svěřit pouze osobě způsobilé a spolehlivé. Pokud jsi to neudělal a tato osoba tvým vozem jiného zabije, tím že sdělíš viníka se vyviníš a ten kdo pochybil to slízne. To mi připadá korektní na rozdíl od toho, že řekneš: " byla to osoba blízká nic vám neřeknu". A tam na silnici třeba leží mrtvý nebo zraněný člověk či je zde materiální škoda.
Jistě presumce neviny je důležitá, ale pokud někdo udělal průšvih tvým vozidle a ty ho kryješ nebo tím kryješ sám sebe a osobu blízkou si vymýšlíš abys ses vyhnul trestu, upíráš právo na spravedlnost jinému. Je to v pořádku?
Na rozdíl od Tebe mě v tomto případě presumce viny neděsí.
Jistě presumce neviny je důležitá, ale pokud někdo udělal průšvih tvým vozidle a ty ho kryješ nebo tím kryješ sám sebe a osobu blízkou si vymýšlíš abys ses vyhnul trestu, upíráš právo na spravedlnost jinému. Je to v pořádku?
Na rozdíl od Tebe mě v tomto případě presumce viny neděsí.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Ano, jsi povinen svěřit vůz jen soobě způsobilé.
Nejsi a v demokratickém právním státě nikdy nemsíš být, povinen poskytnout jakékoliv důkazy proti svým nejbližším.
V pořádku to není, ale jiné navrhované možnosti jsou ještě víc v nepořádku.
Asi je tomu tak proto, že mé vzdělání mne nutí vidět nejrůznější, mnohdy i spíše teoretické, důsledky...
Nejsi a v demokratickém právním státě nikdy nemsíš být, povinen poskytnout jakékoliv důkazy proti svým nejbližším.
V pořádku to není, ale jiné navrhované možnosti jsou ještě víc v nepořádku.
Asi je tomu tak proto, že mé vzdělání mne nutí vidět nejrůznější, mnohdy i spíše teoretické, důsledky...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Ale to já nezpochybňuji. Já tvrdím že tento paragraf je zneužíván na ochranu sebe sama - havaruji, uteču a pak řeknu to ne já, ale osoba blízká.
A druhý případ - půjčím auto komukoliv a abych kryl jeho průšvih opět řeknu osoba blízká.
Navíc pokud nechci obvinit osobu blízkopu - ponesu následek sám. To je potom moje volba. Mě se tady toto opatření líbí.
Víš mě na cestě sestřelil idot když jsem jel s firemním vozem. Byl to frmol a já nebyl schopen říct, jestli řídil on nebo někdo jiný. On to rozehrál na osobu blízkou, která v šoku utekla. Nás to stálo 70 tisíc a on si chodí po světě vysmátý. Jestli tohleto je spravedlnost a má se zde ctít presumce neviny tak je svět strašně špatný.
A co má tento případ společného s demokracií?
A druhý případ - půjčím auto komukoliv a abych kryl jeho průšvih opět řeknu osoba blízká.
Navíc pokud nechci obvinit osobu blízkopu - ponesu následek sám. To je potom moje volba. Mě se tady toto opatření líbí.
Víš mě na cestě sestřelil idot když jsem jel s firemním vozem. Byl to frmol a já nebyl schopen říct, jestli řídil on nebo někdo jiný. On to rozehrál na osobu blízkou, která v šoku utekla. Nás to stálo 70 tisíc a on si chodí po světě vysmátý. Jestli tohleto je spravedlnost a má se zde ctít presumce neviny tak je svět strašně špatný.
A co má tento případ společného s demokracií?
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
Jinak přátelé Bůh všemohoucí doopravdu funguje a existuje. Naučil jsem se z techniky 5 otázek z 25 na auto, motorku jsem ponechal náhodě. Vylosoval jsem si tedy 2 otázky na auto (zrovinka ty, které jsem se naučil) a na motorku základní hloupost typu akumulátor - well done, všechno bez chyb.
ALE PRAVIDLA. 42 bodů a PROSPĚL začíná od 43 výše. Jízdy samozřejmě bez chyby a prospěl.
ALE PRAVIDLA. 42 bodů a PROSPĚL začíná od 43 výše. Jízdy samozřejmě bez chyby a prospěl.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No, v politice a médiích presumpce viny funguje už celkem dlouho
Takže zas taková změna to asi nebude 
A btw, jaká je definice "blízké osoby"?
Teoreticky přece není problém probrat všechny "osoby dotyčnému blízké" a zjistit, jestli mají alibi, ne? 
A btw, jaká je definice "blízké osoby"?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Prvního půl roku mám vyhrazený Škoda Favorit, na léto hodlám nějak zafinancovat nějaký pěkný chopper, neboť musím mít tuto helmu.Firkraag píše:Tak ted uz si jen kup nejake auto a dej si ho pod stromecek.. v nejake pekne zatacce
Javor: Díky.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler