Stížnosti na všechno II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Stěžuju si na monopolní společnost Ouvej 2.
Vypadly jim servery a já přišel o všechny e-maily, který jsem měl vytříděný mimo standardní složky. To jest ty nejdůležitější. Renovation je v troskách. :evil: :evil: :evil: :wall:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
durana
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durana »

Booze, jedna staznost a ako sa to hned zvrhne :-D .

Frosty: Ja som pocital tie navyse priklady co sme mali doma. V skole sme mali tri primitivne priklady o ktorych som si myslel ze to mam za 15 minut hotove. Len akosi mi to nevychadzalo, lebo som robil uuplne sproste chyby. Ale aspon za vzorce a za jeden spravny + nejake vyjadrenia zo vzorca by som mohol dostat nejake body na tu trojku, ked uz nic lepsie.
A mozno to bude zniet divne, ale ja som tie priklady neratal len preto, aby som dostal nejak extra dobru znamku, ale normalne ma to bavilo. Ved oddychovejsie priklady ako pri astrofyzike si ani predstavit neviem. ked netusis co mas ratat, napises si ten najvseobecnejsi vzorec a dosadzujes dalsie vzorce. A ked je z toho megavleky vzorec, tak sa to vsetko vykrati, vratane neznamych a vacsiny konstant a ostane jednoducha rovnica(inak vdaka konstantam, ktorych je tam naozaj mnoho mi to pripada fakt pohodove pocitanie). Som to ratal v nedelu asi 4-5 hodin a normalne ma to celkom bavilo :anxious: (aj ked tu nie je asi vela ludi ktory by to vedeli pochopit).
Alien píše:A chodit z tanečních domů v osm je taky nesmysl, z tanečních se přece chodí do hospody a domů nejdřív v jedenáct
A co myslis, kde travim cas pred tanecnou :-D . To jedno pivo tak hodinu predtym sa vzdy stihne(viac nechcem riskovat, predsa len exnut niekolko piv a potom ist tancovat...)

Tafif: Naucit sa da vsetko. Len nieco ide rychlejsie a nieco pomalsie(to pomalsie vid moj priklad). Aj ked jedneho lektora z nasej skoly uz z tanecnej vyhodili, ale to bol prvy aj posledny pripad v historii nasej skoly a aj v historii tej tanecnej skoly. Keby ste ho videli ako tancoval po 6 kurzoch, pochopili by ste. Aj keby ste tancovali prvy krat v zivote a opity na mol, tak by to bol rovnocenny suboj.

Hamster+Vallun: U nas je omnoho viac dievcat, takze je z coho vyberat. Teda bolo by z coho vyberat, kebyze netancujem stale s tou istou a kebyze vacsina chalanov nechodi na viac kurzov. To sposobuje ze obcas je viac dievcat a obcas viac chalanov. Ale to sa ma opat netyka, lebo tancovat mam s kym(nejak uzastne jej to nejde, najma 2 tance, ale co si budeme nahovarat. Mne toho do dokonalosti tiez dost chyba mne toho do dokonalsti tiez dost chyba :-) )

Vampiria: Mne to platia rodicia a tych financne zmykat mi problem nerobi :mrgreen: .

btw, preco ked som si teraz vsimol tohto relativne noveho smajlika ( :salut: ), mi to hned pripomenulo lereka
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tak jsem zpozoroval přicházející jaro, právničky už předvádějí svá tlustá a oteklá těla v těch nejneestitečtějších a nejnevkusnějších módních kreacích. Zase se jednou nevyplatí sedět v poslední lavici, ta koncentrace je smrtící. :sick: :wall:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ještě k těm tanečním...

Našeho tanečního mistra mám docela ráda, byl to fakt pohodovej týpek 8-) U nás to celkem vycházelo; v naprosté většině případů jsem měla docela šikovného tanečníka a nohy mi na závěrečné podupal jenom jeden spolužák :lol: Aspoň, že jsem mu to párkrát vrátila a šlápla mu na nohu botou s podpatkem :twisted:

Jinak taneční byla fakt pohoda; člověk se u toho mohl parádně vyblbnout :-D docela mi to chybí :oops:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Ajantis: A bude hůř, počkej si na takový červen, červenec, srpen... :twisted:

Oddělení soukromých lékařů v nemocnicích mi nikdy nevadila (vadí mi už jen jít k lékaři a je mi celkem jedno kam) a nechápala jsem, proč si na ně tolik lidí stěžuje. Už to chápu. Dokopala jsem se zajít na ORL, přede mnou jeden člověk, vypadalo to na poklidný průběh..to by ovšem zřízenec nesměl přivézt dvě důchodkyně, které se vzaly přednostně. Rázem se čekání o hodinu a půl protáhlo, takže moje odvaha a odhodlání k dlouho odkládané návštěvě ORL přišly naprosto vniveč, neb jsem musela díky protažení čekací doby prchnout, sic by mi jinak ujel autobus a já bych tam musela trčet další dvě hodiny. :evil:
Nechápu, proč tam nemají pacienti nemocnice nějaké vlastní interní lékaře, zdržuje to a navíc musí být pacienti moc nadšeni z toho, že je tam vozí v županech a vidí je spousta lidí.

EDIT sedmibestie: Dle mého 100x radši anorektičku, než žok sádla. Kdykoliv, kdekoliv. ;-)
Naposledy upravil(a) Sadako dne 13.3.2007 19:41, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ajantis: To je na právech tak hrozné? Radši bys preferoval vychrtlé anorektičky? :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Teda nevim jak vy, ale osobně dávám přednost něčemu mezi "žokem sádla" a "anorektičkou" ;-) :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Neferit: To já taktéž. A rozmezí je to kupodivu docela široké :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

sevencreature píše:Ajantis: To je na právech tak hrozné? Radši bys preferoval vychrtlé anorektičky? :wink:
Ano a ano - mnohem radši někoho vychrtlého.
Bohužel ty žoky sádla mají ještě smrtící instinkt, jak své "bohatství" co nejvíce zvýraznit, samozřejmě za použití co nejméně estetických metod.

Vampiria:
Tedy když už jsem sebral odhodlání a někam jel, tak bych to čekání nevzdal. Připravila ses o horu času a budeš tam muset jet znova.
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

durana: Mě nenudilo to, že bych neměl s kým tancovat. Mě nudilo to tancování.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

dneska jsem nějak nepochodila u lékaře, v podstatě jsem se dozvěděla, že pro mě nemůže nic udělat...
A taky mě strašlivě bolí žaludek, to je teda opruz, asi budu muset držet nějakou dietu. :evil:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Vanda píše:dneska jsem nějak nepochodila u lékaře, v podstatě jsem se dozvěděla, že pro mě nemůže nic udělat...
Upřímnou soustrast, kdy bude pohřeb? :twisted:
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

AlieN píše:
Vanda píše:dneska jsem nějak nepochodila u lékaře, v podstatě jsem se dozvěděla, že pro mě nemůže nic udělat...
Upřímnou soustrast, kdy bude pohřeb? :twisted:
Někdy brzy, tak za 70 let nebo tak nějak. :twisted:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

AlieN: Napadl mě přesně opačný případ. Nemůže pro ni nic udělat, protože je naprosto zdravá. Sigil je jaksi morbidní... Nebo spíš jeho uživatelé.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Tafif píše:AlieN: Napadl mě přesně opačný případ. Nemůže pro ni nic udělat, protože je naprosto zdravá.
Ale to by přece nebyla ta pravá sranda ;-) :lol:
Tafif píše:Sigil je jaksi morbidní... Nebo spíš jeho uživatelé.
:whistle: :mrgreen:

A já si ještě postěžuji na hru Prince of Presia: Two Thrones - celkově je sice skvělá, ale ty souboje, ty jsou prostě debilní :roll: A za respawn nepřátel bych nejradši střílel, ten nemá v jiné hře než čistokrevné akci co dělat :evil:
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“