Stránka 22 z 70
Napsal: 13.3.2006 21:29
od Sirine
solím dle zásady....dosolit si každý může jak chce

Napsal: 13.3.2006 21:35
od Swashbuckler
Alexa: To je pravda, ale tepelně upravená sůl chutná trochu lépe, jelikož se do té zeleniny vsákne, prot je lepší okoštovat a kdyžtak v průběhu smažení dosolit.
Napsal: 13.3.2006 21:50
od Sirine
Swashbuckler píše:Alexa: To je pravda, ale tepelně upravená sůl chutná trochu lépe, jelikož se do té zeleniny vsákne, prot je lepší okoštovat a kdyžtak v průběhu smažení dosolit.
neříkám, že nesolím...jen solím hodně málo

Napsal: 13.3.2006 21:51
od Swashbuckler
Alex: Tak to by ti ta lžička měla stačit, možná raději půl lžičky.
Napsal: 13.3.2006 21:53
od Sirine
Swashbuckler píše:Alex: Tak to by ti ta lžička měla stačit, možná raději půl lžičky.
zítra Ti řeknu

Napsal: 13.3.2006 21:53
od Swashbuckler
Óká
Napsal: 14.3.2006 13:26
od SiNuHeT
Croissant plněný pudingem, káva a ZZ Top - Hot, Blue and Righteous... takhle si představuju pohodu

Napsal: 14.3.2006 20:44
od Swashbuckler
Alexa: Tak co, dělala jsi dneska pokrm dle mého receptu?
Napsal: 14.3.2006 20:45
od Sirine
jo...móc dobrý, jen jsem měla asi větší hlad, takže na zítra nezbylo...nebo to bylo tak dobrý?

a dala jsem si to s rýží (zdála se mi vhodnější)

Napsal: 14.3.2006 22:44
od Swashbuckler
Alexa:

Tak to jsem rád, že chutnalo. Jo jo s rejží je to chutnější, ale s těstovinami (hlavně s nudlemi) je to lehčí.
Napsal: 14.3.2006 22:46
od sevencreature
Swashbuckler píše:ale s těstovinami (hlavně s nudlemi) je to lehčí.
Jak myslíš to lehčí? AFAIK příprava trvá asi stejnou dobu, a rýže je podle mých zkušeností lépe stravitelná než těstoviny (navíc můžeš použít třeba jasmínovou rýži nebo divokou rýži

).
Napsal: 14.3.2006 22:50
od Swashbuckler
Seven: Těstoviny máš za 3-8 minut hotový, rejže se dělá z pravidla kolem 20 minut. Ale já to myslel spíš jako že se cejtíš lehký. Když to občas udělám s těstovinami, tak ihned můžu cokoli dělat, když to udělám s rýží mám chuť nechat chvilku trávit.
Napsal: 14.3.2006 22:54
od sevencreature
Swash: Aha, no já vařím rýži tak 15 min a těstoviny (záleží samozřejmě na druhu) cca kolem 10
A rýže mi přijde jako lehčí jídlo - i když jí sním šílené množství, tak mám dojem, že se relativně rychle stráví (ale tohle je asi moje osobní hodnocení

).
Napsal: 14.3.2006 22:54
od KOFi-chan
Swashbuckler: Tak to asi neděláš těstoviny v takovém množství jako já - nikdy holt to ideální množství neodhadnu a nejspíš právě proto mi rýže připadá jako lehčí a stravitelnější příloha..

Napsal: 15.3.2006 12:13
od Sirine
no, mám pocit, že rýže, pokud je vařená tak zvlášť, ale platí i pro dušenou...je stravitelnější než těstoviny (a proto se doporučuje i střevních potíží)

tfuj, to byla přednáška...
